×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 17. aprīlis
Šodien sveicam: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-24
Aicina mākslu skolu audzēkņus piedalīties plakātu izstādē “Mēs pret karu”

Inčukalna Mūzikas un mākslas skola aicina Siguldas novada mākslu skolu audzēkņus, tostarp viņu pedagogus, piedalīties vizuālās mākslas plakātu izstādē “Mēs pret karu”. Pieteikt darbus izstādei iespējams līdz 25. aprīlim. Savukārt izstādes atvēršana Siguldas novada bibliotēkā norisināsies 29. aprīlī plkst. 17.00.

Izstādes dalībnieki aicināti darbus iesniegt A2 formātā, tos izstrādājot uz cietas pamatnes. Darba izstrādes tehnika ir autora brīva izvēle. Iesniedzot plakātu Siguldas novada bibliotēkā, tam jāpievieno vizītkarte – darba aizmugurē nepieciešams norādīt autora vārdu, uzvārdu, vecumu, skolas nosaukumu un klasi, kā arī audzēkņa un pedagoga e-pasta adresi un tālruņa numuru. 

Darbus iespējams iesniedz Siguldas novada bibliotēkā, Leona Paegles ielā 3, Siguldā no 28. marta līdz 25. aprīlim bibliotēkas darba laikā darbdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00.

Politiskā plakāta veidošanā aicinājums ievērot vairākus nosacījumus:

  • kā ar minimāliem mākslinieciskiem līdzekļiem panākt maksimālu pārliecināšanu;
  • kā parādīt savu protestu kara draudiem, neaizskarot tautību, kā arī neizmantojot karogu vai citu simboliku kā galveno vai vienīgo izteiksmes līdzekli;
  • kā nepārkāpt ētisko robežu un nelietot necenzētus vārdus, nepieklājīgas zīmes un citas;
  • kā tēmu apskatīt dziļāk, nevis virspusēji.

Izstādes darbus atlasīs konkursa kārtībā, darbu vērtēšanu veiks neatkarīga žūrija. Labāko darbu autorus sagaida pārsteiguma balvas un simpātiju balvas.

Izstādes mērķis ir veicināt un mācīt bērniem plakāta veidošanas principus un estētiku, izstrādājot politiska rakstura plakātu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi