×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-25
Patvēruma meklētājiem no Ukrainas iespēja apmeklēt kultūras pasākumus

Ukrainas civiliedzīvotāji, kuri patvērumu raduši Siguldas novadā, aicināti bez maksas apmeklēt dažādus kultūras pasākumus gan Siguldā, gan Mālpilī, gan Rīgā. Izbraucot uz pasākumiem, tiks nodrošināts arī transports, lai jebkurš interesents varētu apmeklēt sev tīkamo pasākumu.

Jau šajā nedēļas nogalē tiek nodrošināta iespēja pasākumu gan Mežaparka Lielajā estrādē gan Latvijas Nacionālajā teātrī (dalībnieki jau apzināti).

27. martā plkst. 18.30 televīzijas tiešraidēs kultūras centrā  “Siguldas devons” un Mālpils Kultūras centrā tiks translēts starptautiskais labdarības koncertmaratons “Save Ukraine – #StopWar”.

2. aprīlī plkst. 11.00 Rīgā, Lielajā ģildē, ir iespēja apmeklēt bērnu izrādi “Lenesons un ugunsputns” krievu valodā. Izrāde piemērota bērniem vecumā no 5 līdz 10 gadiem, bet arī vecākiem bērniem būs interesanti. Šajā reizē būs arī iespēja bez maksas apmeklēt Rīgas motormuzeju. Pieteikšanās, rakstot uz e-pasta adresi dace.plesa@sigulda.lv.

6. aprīlī plkst. 17.00 kultūras centrā “Siguldas devons” norisināsies Latvijas Leļļu teātra viesizrāde “Īkstīte” krievu valodā. Ukraiņu ģimenes ar mazajiem skatītājiem izrādi var apmeklēt bez maksas līdz 4. aprīlim piesakoties, rakstot uz e-pasta adresi dace.plesa@sigulda.lv vai piesakoties Mālpilī, Pils ielā 14, pie dežurantes.

13. aprīlī plkst. 13.00 Mālpils Kultūras centrā norisināsies leļļu teātra izrāde “Riki Tiki Tavi” krievu valodā, kur bezmaksas apmeklējumu visām ukraiņu ģimenēm un ikvienam Mālpils bērnam dāvina Mālpils muiža.

17. aprīlī plkst. 17.00 Mālpils Kultūras centrā interesentiem arī ir iespēja apmeklēt deju kopas “Māra” 30 gadu jubilejas koncerts “Laika upe”.

Tāpat atgādinām, ka joprojām ir iespēja pieteikties arī bezmaksas ekskursijai pa Siguldu šajā sestdienā, 26. martā, plkst. 15.00.

Aicinām arī Siguldas novada iedzīvotājus, kuri ir uzņēmuši savās mājās ukraiņu ģimenes, informēt par šīm iespējām apmeklēt pasākumus un socializēties.

Ja pasākumu piedāvājumā ir kāds notikums, kuru ir vēlme apmeklēt, aicinām sazināties, rakstot uz e-pasta adresi dace.plesa@sigulda.lv.

Aicinām sekot līdzi informācijai par turpmāko pasākumu piedāvājumu!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi