×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-30
Mālpils vidusskolas pārstāvji starptautiskā Erasmus+ projekta sanāksmē Madridē

No 21. līdz 26. martam Mālpils vidusskolas 13 dalībnieku grupa piedalījās Erasmus+ projekta “Cienot mani un tevi” starptautiskajā sanāksmē Madridē, Spānijā.

Spāņu kolēģi bija saplānojuši daudzas aktivitātes, lai dažādu valstu skolēni sadraudzētos. Pirmais pārsteigums notika pie Menesiano skolas, kur dalībniekus sagaidīja ne tikai skolēni un pedagogi, bet arī vecāki. Šajā mirklī bija skaidrs, ka katram spāņu skolēnam būs ne tikai māsa vai brālis, nevis ārzemju viesis izmitināšanai, bet arī jaunieši būs ieguvuši rūpīgus spāņu vecākus. Projekta aktivitātes ļoti atraisīja skolēnus. Sākumā tās noritēja klusi, bet noslēdzās ar lielu jautrību. Varēja just, ka skolēni ir ne tikai iepazinušies, bet arī atraduši sev draugus.

Arī Madrides vēsturiskā centra apskate bija noorganizēta interesantā veidā. Pie katra objekta bija ne tikai skolēnu stāstījumi par to, bet grupām bija jāveic radošie arī uzdevumi. Iegūtais emociju atspoguļojums – apkopojums un jaunā pieredze noteikti būs vērtīgi visiem dalībniekiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi