×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-01
Aicinām Siguldas novada skolas piedalīties virtuālajā izaicinājumā “Pavasaris 2022”

Siguldas novada skolas aicinātas no 11. līdz 24. aprīlim piedalīties aizraujošā sacensībā “Pavasaris 2022”. Gatavojoties Olimpiskajai dienai, kas šogad notiks 22. aprīlī, sacensības norisināsies starp skolām, starp klasēm un arī starp klasesbiedriem, kas, individuāli skrienot, ejot vai braucot ar velosipēdu, krās veiktos aktivitāšu kilometrus bezmaksas mobilajā lietotnē Strava.

Skriešana, soļošana vai braukšana ar velosipēdu ir jāveic individuāli, bet to var veikt arī kopā ar vecākiem, brāļiem vai māsām, kā arī sporta stundu laikā kopā ar klasi. Izaicinājuma veikšanai nav noteikta konkrēta vieta, un to var darīt gan sporta stundu laikā, gan pēc stundām, gan brīvdienās.

Izaicinājuma norises laikā tiks noskaidrota aktīvākā Siguldas novada skola pēc unikālā cilvēku skaita, dalības biežuma, kā arī vidēji veikto kilometru kopsummas no kopējā skolēnu skaita skolā. Tāpat tiks noskaidroti katrā klašu grupā aktīvākie skolēni gan starp meitenēm, gan starp zēniem.

Virtuālā izaicinājuma mērķis ir popularizēt aktīvu dzīvesveidu visiem Siguldas novada skolēniem un veicināt lietderīgu, regulāru un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Izaicinājumu organizē Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar Siguldas Sporta centru.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi