×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-04
Novada māmiņas aicinātas pieteikt biznesa ideju grantu konkursā “Māmiņa. Uzņēmēja.”

Līdz 22. aprīlim Siguldas novada māmiņas-uzņēmējas aicinātas iesniegt pieteikumus grantu konkursam “Māmiņa. Uzņēmēja.”, pretendējot uz līdzfinansējumu līdz pat 3 000 eiro savas biznesa idejas attīstīšanai. Kopējā pieejamā atbalsta summa ir 16 000 eiro.

Grantu konkursā “Māmiņa. Uzņēmēja.”, ko rīko Siguldas Attīstības aģentūra, var piedalīties Siguldas novadā, tai skaitā Mālpils, Mores, Allažu, Inčukalna, Krimuldas un Lēdurgas pagastā, deklarētās sievietes-māmiņas, kuras audzina bērnu vecumā līdz 8 gadiem, ir vai plāno kļūt pašnodarbinātās vai jaunu uzņēmumu dibinātājas un vēlas attīstīt jaunu produktu vai pakalpojumu.

Projektā tiek atbalstītas un līdzfinansējumu var saņemt, lai segtu šādas izmaksas: preču izstrāde, tostarp izejmateriālu iegāde, pirmreizējās izmaksas telpu iekārtošanai un inventāra iegādei, mārketinga izmaksas, tehnikas vai iekārtu iegāde, mājaslapas izstrāde, datoprogrammu un licenču iegāde, personāla apmācības, preču zīmes un patentu reģistrācija un citas.

Konkurss norisināsies divās atlases kārtās:

  1. Līdz 22. aprīlim tiks pieņemti konkursantu pieteikumi, kas ietver pieteikuma veidlapu, naudas plūsmas aprēķinu un izmaksu tāmi, un de minimis atbalsta uzskaites sistēmā (EDS) izveidotās un apstiprinātās veidlapas identifikācijas numuru. Jau reģistrētajiem komersantiem papildus jāiesniedz peļņas vai zaudējuma aprēķinu, kas sagatavots ne agrāk kā vienu mēnesi pirms konkursa pieteikuma iesniegšanas dienas.
  2. Pēc pirmās atlases kārtas tiks organizētas tālāk izvirzīto ideju prezentācijas (informācija par precīzu norises laiku sekos). Tālāk izvirzīti tiks ne vairāk kā divpadsmit pieteikumi ar vislielāko saņemto punktu skaitu pēc pirmās kārtas vērtēšanas kritērijiem.

Konkursa dokumentācija:

Konkursa pieteikuma dokumentus var iesniegt:

  • Personīgi vienā eksemplārā papīra formātā Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā, vai Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā, Parka ielā 1, Raganā, Nākotnes ielā 1, Mālpilī, vai Atmodas ielā 4, Inčukalnā, un identisks eksemplārs jānosūta uz e-pasta adresi uzņēmējiem uznemejiem@sigulda.lv .
  • Elektroniski parakstītu pieteikumu, nosūtot uz e-pasta adresi uzņēmējiem uznemejiem@sigulda.lv .

Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs pārstāvji no AS “Attīstības finanšu institūcija Altum”, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Siguldas biznesa inkubatora, Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes, kā arī Krimuldas, Mālpils un Inčukalna pagasta uzņēmēji.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi