×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-04
Muzikālajos konkursos atzinību gūst Krimuldas jaunieši

Martā aizvadīti divi muzikālie konkursi – Jāņa Cimzes starptautisko instrumentālo duetu konkurss un Vidzemes reģiona Stīgu instrumentu spēles konkurss, kurā piedalījās un labu rezultātus uzrādīja jaunieši no Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas.

Jāņa Cimzes starptautisko instrumentālo duetu konkursu, kas noritēja 31. martā Valkā, godam pārstāvēja un guva atzinību Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas jaunieši – Sofija Rasimenoka un Elīza Šarlote Kļava. Konkursā konkurence bija ļoti sīva, un tajā piedalījās jaunie mūziķi gan no Latvijas, gan Igaunijas mūzikas skolām. Instrumentālo duetu konkursā Krimuldas audzēkņi Sofija un Elīza čella fagota duetā atskaņoja skaņdarbu no vācu komponista Johana Sebastiāna Baha “Ārija” un Argentīnas mūziķa Angela Grigorio Villoldo skaņdarbu “El Choclo”, saņemot atzinību par lielisku sniegumu. Audzēknes konkursiem sagatavoja pedagogi Inese Nelsone un Normunds Zvejnieks.

Savukārt marta vidū Madonā attālināti norisinājās Vidzemes reģiona Stīgu instrumentu spēles konkurss, kurā piedalījās 51 dalībnieks no 27 skolām. Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas 2. klases audzēkne Austra Kaļva čella specialitātē ieguva godpilno 3. vietu pirmajā grupā. Viņai instrumenta spēli palīdz apgūt pedagoģe Inese Nelsone un koncertmeistare Dina Sipjagova.

Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas kolektīvs izsaka pateicību pedagogiem par paveikto darbu un vēl audzēknēm panākumus arī turpmāk!

*Attēlā Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas audzēknes – Sofija Rasimenoka un Elīza Šarlote Kļava, pedagogi – Inese Nelsone un Normunds Zvejnieks.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi