×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-08
Iedzīvotāji aicināti pieteikt talkošanas vietu 30. aprīlī notiekošajā Lielajā talkā

Šogad 30. aprīlī jau 15. reizi norisināsies Lielā talka, kuras laikā iedzīvotāji aicināti sakopt vai labiekārtot savu tuvējo apkārtni. Uzkopšanas talkai, kas risināsies publiskā teritorijā, ir nepieciešams saņemt pašvaldības apstiprinājumu, lai varētu saņemtu bezmaksas maisus un nodrošināt to izvešanu. Talciniekus (izņemot solo, duo, ģimenes) aicinām savlaicīgi pieteikt un saskaņot talkošanas vietu, sazinoties ar koordinatori, zvanot uz tālruņa numuru 67800952 vai rakstot uz e-pasta adresi dita.laure@sigulda.lv un reģistrējot talkošanas vietu tīmekļa vietnē www.talkas.lv.

Iepriekš saskaņotās talkas tiks apstiprinātas un būs redzamas Lielās talkas tīmekļa vietnē, bet talkas atbildīgais no pašvaldības saņems bezmaksas atkritumu maisus. Šo maisu savākšanu no apstiprinātajām talkas vietām nodrošinās tās organizētāji.

Šogad Lielās talkas organizatori no 23. līdz 30. aprīlim nodrošinās iespēju talkotājiem saņemt “solo” talkas maisus sev ērtā laikā un vietā. Sadarbībā ar “Rimi Latvia” individuālie talkotāji visā Latvijas teritorijā, iegādājoties preces jebkādā apjomā, varēs saņemt savu talkošanas maisu – viens čeks līdzvērtīgs vienam maisam. Jāņem vērā, ka “solo” talkas maisu skaists ir ierobežots. Būtiski atcerēties, ka “solo” talkotājiem jānogādā maiss ar savāktajiem atkritumiem kādā no tuvākajām oficiāli reģistrētajām atkritumu savākšanas talkas vietām, kuras ar sarkanu krāsu atzīmētas“Solo” Talkas kartē.

  • “Solo” talkotāji aicināti pieteikt savu talkošanas vietu Lielās Talkas tīmekļa vietnē “Solo” Talkas kartē.
  • Iedzīvotāji, kuri plāno doties “duo” vai “ģimenes” talkā vai talkot citā formātā, savu talkošanas vietu var atzīmēt Lielās Talkas kartē.

Līdz ar labiekārtošanas vai uzkopšanas talkas vietas apstiprināšanu kartē, iedzīvotājs saņems pieeju savam talkas profilam, kas ļaus dalīties ar informāciju par konkrēto talkošanas vietu sociālo tīklu vietnēs. Tas arī koordinatoriem ļaus labāk komunicēt ar talkas atbildīgo talkas vietā, kā arī apzināt potenciālo talkotāju skaitu tajās.

Svarīgi atzīmēt, ka labiekārtošanas talkas var pieteikt ikviens talkotājs, neatkarīgi, vai talkošana notiek privātajā vai publiskajā sektorā. Tās var būt talkas, kuras notiek uz privātas zemes un kurām nav vajadzīgs saskaņojums ar pašvaldību, un kurās atkritumus, ja tādi ir radušies, talkotāji ievieto savos atkritumu konteineros un apmaksā paši. Savukārt uzkopšanas talkas ir tās, kuras notiek publiskās teritorijās un kurām ir nepieciešams pašvaldības saskaņojums, lai saņemtu bezmaksas maisus un kurās tiek nodrošināta savākto sadzīves atkritumu izvešana.

Papildu informācija pieejama tīmekļa vietnē www.talkas.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi