×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-11
Krimuldas audzēkņi piedalās konkursā “Talants Latvijai 2022”

Svētdien, 10. aprīlī, Rīgas Latviešu biedrības zelta zālē norisinājās konkursa-koncertcikla “Talants Latvijai” 30. sezonas pirmā kārta, kurā piedalījās Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi.

Konkursa pirmo kārtu godam pārstāvēja deviņi Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi – Jurģis Vītols (trompete), Edvarts Stavro (eifonijs), Artūrs Miķelsons (eifonijs), Markuss Motte (kornete), Gustavs Karasjovs (eifonijs), Kristers Kristiāns Miķelsons (tuba), Daniels Stavro (trombons) (pedagogs Andris Ķikusts un koncertmeistars Gatis Vanags), Pēteris Olekšs (saksofons) (pedagogs Agris Liepiņš un koncertmeistare Natālija Meļņikoviča), Harijs Broks (klavieres) (pedagoģe Dina Sipjagova).

Konkursā piedalījās 25 mūzikas skolas no visas Latvijas un konkursa otrajā kārtā-finālā, kas notiks 15. maijā, izvirzīti trīs jaunie mūziķi, Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi – 3. klavierspēles klases audzēknis Harijs Broks (pedagoģe Dina Sipjagova), 3. saksofona spēles klases audzēknis Pēteris Olekšs (pedagogs Agris  Liepiņš) un 4. eifonija spēles klases audzēknis Artūrs Miķelsons (pedagogs Andris Ķikusts).

Muzicēšana greznajā Rīgas Latviešu biedrības Zelta zālē jaunajiem mūziķiem ir bijis liels gods un izaicinājums, kas prasījis nopietnu darbu un uztraukuma pārvarēšanu, godam pārstāvot Siguldas novadu.

Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas kolektīvs izsaka pateicību pedagogiem par paveikto darbu un vēl panākumus finālā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi