×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-12
Aicina atsaukties ziedotājus Ukrainas patvēruma meklētājiem

Siguldas novada pašvaldība ir apkopojusi jaunāko informāciju par nepieciešamībām, kuras uzlabotu Ukrainas patvēruma meklētāju dzīvi Siguldas novadā. Vairākas biedrības un iedzīvotāju iniciatīvas izziņojušas tās lietas un mantas, kuras nepieciešams ziedot, ja ir tāda iespēja.

Mālpils iedzīvotāju iniciatīvas grupa “Mālpils iedvesmo” informē, ka Ukrainas patvēruma meklētājiem nepieciešami mazāki katliņi, kopējais peldkostīms 1,60 m auguma meitenei, 128 izmēra sporta jaka meitenei, kā arī sporta apavi 30.–31. izmērs. Aicinām sazināties ar “Mālpils iedvesmo” pārstāvi Kristīni Jonīti-Jurkēviču, zvanot uz tālruņa numuru 26677466.

Biedrība “Lidojošie eņģeļi” apkopojusi datus, biedrībai ziedošanai nepieciešami katli, pannas, mikroviļņu krāsnis, tējkannas, matrači, segas, spilveni, bļodas (visāda izmēra), šai sezonai piemērots apģērbs un apavi, kā arī higiēnas preces, sausā pārtika un dažāda izmēra autiņbiksītes (pamperi). Saziedotās lietas var atvest vai novietot pie biedrības noliktavas “Jaunsiljēkās” – netālu no bijušā CSDD. Tālrunis papildu informācijai 25324292 (Inga Šteinerte).

Biedrība “Cerību spārni” norāda, ka viņi aicina ziedot šampūnus, dušas želejas, ziepes, zobu pastas, zobu birstes, sieviešu higiēniskās paketes, zīdaiņu pārtiku “Aptamill”, “Tutteli” un citi, dažādu izmēru pamperi, veļas mazgājamie līdzekļi, uzkopšanas līdzekļi. Ziedojumus iespējams nogādāt darbdienās Rīgas ielā 1, Siguldā, no plkst. 8.00 līdz 17.00, Raiņa ielā 1 vai Institūta ielā 5A, labdarības veikalos “Visi Var” no plkst. 9.00 līdz 18.00. Savukārt sestdienās no plkst. 9.00 līdz 15.00 vai brīvdienās grupu mājā “Kārkli” Siguldas pagastā.

Plašāka informācija par atbalstu Ukrainas civiliedzīvotājiem pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi