×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-21
Siguldas 1. pamatskolas skolēnu grupa piedalās Erasmus+ projekta vizītē Spānijā

Aprīļa sākumā astoņi Siguldas 1. pamatskolas skolēni un skolotājas Santa Briede un Edīte Kuzmina devās mobilitātes vizītē uz Spānijas pilsētu Bilbao, kas noritēja Erasmus+ projekta “Let’s meet in the clouds”​ laikā.

Projektā piedalās skolas no Spānijas, Polijas, Horvātijas un Latvijas. Tiekoties vizītē, katras valsts pārstāvji pastāstīja par savu valsti, pilsētu un skolu. Siguldas 1. pamatskolas skolēni, integrējot angļu valodu un teātra mākslu, izspēlēja skeču, radošā un atraktīvā veidā sniedzot informāciju par Latviju un Siguldu. Tikšanās laikā skolēni pilnveidoja prasmes darbā ar Google Sites, apkopoja informāciju par Bilbao un Donostiju, interesantiem objektiem šajā pilsētās. Tāpat tika izveidoti QR kodi, tos noskenējot, ir iespēja piekļūt sagatavotajai informācijai par attiecīgo pilsētu un objektiem.

Radošo darbnīcu laikā notika darbs pie Etwinning projekta “Leģendas”. Jau iepriekš katras valsts skolēni bija sagatavojuši vienu leģendu un Spānijā, izveidojot starpvalstu skolēnu grupas, tika veidotas jaunas leģendas, izmantojot detaļas no katras valsts stāsta.

Vizīte laikā projekta dalībnieki apguva arī jauna spēli “Basku pelota”, kas tiek spēlēta ar bumbu, izmantojot roku, raketi, koka nūju.

Jau maijā astoņu skolēnu grupa dosies nākamajā projekta mobilitātes vizītē uz Horvātiju. 

Projektu līdzfinansē Eiropas Savienības Erasmus+ programma.


Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1. pamatskolas direktora vietniece
Guntra Purmale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi