×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-22
Lielajā talkā aicina šķirot atkritumus un nodot tos pārstrādei

Domājot par tīru un sakoptu vidi aicinām novada iedzīvotājus piedalīties Lielajā talkā un sakopt apkārtni, izmantojot iespēju pārstrādei derīgos materiālus vākt atsevišķi, lai nodotu tos šķiroto atkritumu pieņemšanas punktos. Šķirotos atkritumus bez maksas iespējams nodot pie atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumiem SIA “Jumis”, SIA “ZAAO” un SIA “Clean R”.

Siguldas pilsētas un pagasta, kā arī Mālpils, Mores un Allažu pagasta talkotājus aicina sazināties ar Siguldas pilsētas SIA “Jumis”, zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv. Klientu centra laiks darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00.

Siguldas pilsētas SIA “Jumis” darbības reģionā ir 1 atkritumu šķirošanas laukumus “Zemdegas”, laukuma darba laiks otrdienās no plkst. 12.00 līdz 17.00, trešdienās no plkst. 15.00 līdz 19.00, ceturtdienās  no plkst. 10.00 līdz 17.00 un sestdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00. Darba laiki pieejami šeit. Informācija par nododamajiem atkritumiem skatāma šeit.

Krimuldas un Lēdurgas pagasta talkotājus aicinām sazināties ar SIA “ZAAO”, zvanot darba dienās uz tālruņa numuru 64281250 vai 26515556. Novadā pieejams “ZAAO” EKO laukums “Dūmeņi” Raganā, kurā iespējams bez maksas nodot pudeļu un burku stiklu, PET dzērienu pudeles, metāla bundžas un priekšmetus, logu šķidruma un cita veida kannas un kanniņas, kā arī plastmasas spaiņus un kastes bez ēdiena pārpalikumiem, un citus. Minētos materiālus uz EKO laukumu Raganā var nogādāt pirmdienās, otrdienās un sestdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00, ceturtdienās no 15.00 līdz 19.00. un piektdienās no plkst. 14.00 līdz 18.00.

Savukārt Inčukalna pagasta talkotāji aicināti sazināties ar SIA “Clean R”, zvanot uz tālruņa numuru 67111001 darba dienās no 8.00 līdz 17.00 vai rakstot uz e-pasta adresi kc@cleanr.lv. Inčukalna pagasta iedzīvotājiem ir iespēja bez maksas nodot sašķirotos atkritumus vairākos šķirošanas punktos. Inčukalna pagasta administratīvajā teritorijā atrodas  publiski pieejami šķiroto atkritumu savākšanas punkti: Inčukalnā – Plānupes ielas galā (pretī Bērzu ielai), Saules un Laimes ielas krustojums (vecā katlumāja), Tirgus laukums (pie pieturas), Miera ielā 1 un  Gaujas ciematā pie skeitparka, Gaujā pie katlu mājas, Kārļzemnieki (sociālā māja).

Šķirošanas atkritumu punktos pieņem sauso iepakojumu (papīrs, plastmasa, metāls) kam paredzēts dzeltenais iepakojuma konteiners. Zaļais iepakojuma konteiners paredzēts stiklam. Kā viegli šķirot pareizi, aicinām iepazīsties ar izglītojošo materiālu šeit.

Jau ziņots, ka 30. aprīlī jau 15. reizi norisināsies Lielā talka, kuras laikā iedzīvotāji aicināti sakopt vai labiekārtot savu tuvējo apkārtni. Uzkopšanas talkai, kas risināsies publiskā teritorijā, ir nepieciešams saņemt pašvaldības apstiprinājumu, lai varētu saņemtu bezmaksas maisus un nodrošināt to izvešanu. Talciniekus (izņemot solo, duo, ģimenes) aicinām savlaicīgi pieteikt un saskaņot talkošanas vietu, sazinoties ar koordinatori, zvanot uz tālruņa numuru 67800952 vai rakstot uz e-pasta adresi dita.laure@sigulda.lv un reģistrējot talkošanas vietu tīmekļa vietnē www.talkas.lv.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi