×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-26
Sāksies bērnu uzņemšana pirmsskolas izglītības iestādēs jaunajā mācību gadā

Šogad bērnu uzņemšana pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs jaunajā mācību gadā norisināsies no 2. līdz 31. maijam pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Svarīgi uzsvērt, ka prioritāri vietas tiks nodrošinātas tiem bērniem, kuriem iepriekšējā gadā pašvaldība nevarēja piešķirt vietu prioritāri izvēlētajā pirmsskolas izglītības iestādē un kuriem vecāki ir uzrakstījuši maiņas iesniegumu. Tuvojoties audzēkņu uzņemšanai pirmsskolas izglītības iestādēs, vecāki, kuru bērni ir reģistrēti pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu reģistrā, e-pastā atkārtoti saņems informāciju par bērnam piešķirto individuālo identifikācijas kodu.

Sākot no 2. maija, pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, sadaļā “Izglītība”, “Iesniegtie pieteikumi uzņemšanai pirmsskolas izglītības iestādē” pretī tiem bērnu identifikācijas kodiem, kuriem ir piešķirta vieta kādā no pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēm, būs pieejama informācija par vietas piešķiršanu pirmsskolas izglītības iestādē jaunajā mācību gadā. Vecākiem pēc informācijas saņemšanas līdz 31. maijam portālā e.sigulda.lv nepieciešams apstiprināt, ka bērns uzsāks apmeklēt pirmsskolas izglītības iestādi. Kad apstiprinājums iesniegts, vecākiem desmit darba dienu laikā jāsazinās ar attiecīgās pirmsskolas izglītības iestādes vadītāju, izmantojot pirmsskolas izglītības iestāžu reģistrā norādīto kontaktinformāciju, lai vienotos par ērtāko laiku dokumentu iesniegšanai un līguma slēgšanai.

Ja izvēlētajā pirmsskolas izglītības iestādē nebūs brīvu vietu, bet bērnam rinda pirmsskolas izglītības iestādes apmeklējumam būs pienākusi, pakalpojumu portālā e.sigulda.lv pretī bērnu identifikācijas kodiem būs piešķirtā vieta kāda citā pirmsskolas izglītības iestādē.

Savukārt, ja kāds no vecākiem līdz 31. maijam nesniegs apstiprinājumu bērna apmeklējumam pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē, brīvā vieta tiks piedāvāta nākamajam bērnam pašreizējā Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestāžu reģistrā.

Par vietu pieejamību pēc 31. maija Izglītības pārvalde sniegs atsevišķu informāciju.

Gadījumā, ja bērnam vairs nav nepieciešama vieta pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē, vecāki aicināti pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv aizpildīt e-iesniegumu “Bērna izslēgšana no pirmsskolas izglītības iestāžu reģistra”.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldi, zvanot uz tālruņa numuru 67970914 vai rakstot uz e-pasta adresi izglitiba@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi