×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-02
Izcili novērtēts pedagogu darbs un iestādes vadība Siguldas Valsts ģimnāzijā

Siguldas Valsts ģimnāzijā attālināti notikusi izglītības iestādes akreditācija, kuras laikā akreditācijas komisijas eksperti iepazinās gan ar skolas dokumentāciju, pašvērtējuma ziņojumu, gan vēroja mācību stundas un vērtēja pedagogu darbu, gan tiešsaistes sarunās tikās ar skolotājiem, skolēniem un skolēnu vecākiem, lai izzinātu ģimnāzijas darba dažādās jomas. Siguldas Valsts ģimnāzijas darbs akreditācijas ekspertu ziņojumā novērtēts ar ļoti labi un izcili.

Izcili novērtēti ir tādi kritēriji kā administratīvā efektivitāte, infrastruktūra un resursi. Mācību darbs un ikdienas norises skolā tika vērtētas dažādos kritērijos. Kā Siguldas Valsts ģimnāzijas stiprās, izcilās puses norādīta individualizēta un personalizēta pieeja darbā ar izglītojamajiem, tādējādi nodrošinot personības izaugsmi, kompetences un sasniegumus atbilstoši izglītojamo spējām. Tāpat izcili novērtēta iestādes fiziskā vide un pieejamie materiāltehniskie resursi, kas veicina augstus mācību sasniegumus un pedagogu iespējas profesionālajam darbam.

Ziņojumā arī norādīts, ka skolā ir profesionāls vadības darbs, iegūstot un analizējot datus par izglītības iestādes darbības kvalitāti, kas nodrošina mērķtiecīgu darba plānošanu, īstenošanu, pašvērtēšanu un pilnveidi. Īpaši izcelts, ka skolā sistēmiski strādā pie pilsoniskās līdzdalības un labbūtības veicināšanas, tādējādi paaugstinot sasniedzamos rezultātus gan audzināšanas, gan izglītības programmu īstenošanā. Akreditācijas komisija norāda, ka izglītības iestādes vadītāja profesionālā darbība nodrošina izglītības iestādes sistēmisku virzību uz izcilību, novada izglītības politikas mērķu sasniegšanu un izglītības kvalitātes paaugstināšanos. Atzinīgi tika novērtēta arī Siguldas valsts ģimnāzijas mūžizglītības iniciatīva “Lielo ģimnāzija”, kas sekmē izglītības iestādes kā mācīšanās organizācijas darbību, iesaistot šajā procesā skolēnu vecākus un vietējo kopienu.

Siguldas Valsts ģimnāzijas pedagogu darbs novērtēts kā mūsdienīgs un kompetencēs balstīts, ka skolas fiziskā un emocionālā vide ir mācīšanos un izaugsmi veicinoša, kurā katrs izglītojamais var justies piederīgs un rast iespēju savas personības izaugsmei.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi