×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 17. aprīlis
Šodien sveicam: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-03
Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni konkursa “FIZMIX Eksperiments” finālā

Šogad AS “Latvenergo” organizētais skolēnu erudīcijas konkurss “FIZMIX Eksperiments” norisinājās jau 27. reizi, pulcējot 960 skolēnus no 122 skolām. 29. aprīlī par fizikā zinošākās komandas titulu un vērtīgām balvām sacentās septiņas komandas no visas Latvijas. Jaunieši finālā risināja gan teorētiskus, gan eksperimentālus uzdevumus par nākotnes enerģiju, un pasākuma izskaņā tika noskaidroti uzvarētāji. Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni šogad finālā dala 6. un 7. vietu ar Skrundas vidusskolas audzēkņiem, taču komandas skolotājs Jānis Bukins ieguva titulu “FIZMIX Skolotājs 2022”.

Siguldas Valsts ģimnāziju konkursā pārstāvēja komanda “Gaismas nesēji” – Elizabete Kārkliņa, Agate Tamoviča, Emīlija Krutkēviča, Justs Tomsons un Elīza Kļaviņa no 9.d klases. Skolēni vērtē, ka dalība konkursā ir sniegusi ne tikai jaunas zināšanas, bet arī palīdzējusi attīstīt sadarbības un komunikācijas spējas komandā un iemācījusi nebaidīties no jauniem izaicinājumiem.

Tāpat, turpinot pagājušajā gadā iesākto tradīciju, arī šogad tika pasniegta balva “FIZMIX Skolotājs 2022”, lai pateiktos par skolotāju ieguldījumu skolēnu motivēšanā uzlabot fizikas zināšanas. Šogad konkursam pieteicās 93 skolotāji, kuri pildīja īpašus uzdevumus un pelnīja punktus, tāpat kā skolēni. Titulu “FIZMIX Skolotājs 2022” ieguva Jānis Bukins no Siguldas Valsts ģimnāzijas, kurš bija viens no šīs balvas ieguvējiem arī pērn.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi