×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-16
Noskaidroti sacensību “S!-Peld 2022” pirmā posma uzvarētāji

13. maijā Siguldas Sporta centrā notika sacensību “S!-Peld 2022” pirmais posms, kas pulcēja 101 dalībnieku. Sacensībās labus rezultātus uzrādīja arī siguldieši. 

Pirmajā “S!-Peld 2022” sacensību posmā līderi savās vecuma grupās ir Margarita Pavlova (Siguldas Sporta skola) S9 grupā, Gusts Bērziņš (Siguldas Sporta skola) V9 grupā, Undīne Bērziņa (Siguldas Sporta skola) S11 grupā, Alberts Frīdrihs Teibe (Sporta klubs Apex) V11 grupā, Anete Anspoka (Siguldas Sporta skola) S13 grupā, Oskars Mikus Ermansons V13 grupā, Emīlija Strazdiņa (Siguldas Sporta skola) S15 grupā, Toms Balanass (Siguldas Sporta skola) V15 grupā, Sofija Puciello (Sporta klubs Ziemeļpols) S17 grupā, Olita Viduce (Siguldas Sporta skola/Siguldas Sporta centrs) S Open grupā, Dāvis Paeglis V Open grupā un Valentīns Pavlovs V40+ grupā. Kopējie sacensību rezultāti pieejami šeit.

“S!-Peld 2022” ir bērnu un pieaugušo peldēšanas sacensības, kuras mērķis ir popularizēt peldēšanu visās vecuma grupās, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu.

Peldēšanas sacensību dalībnieki tiek vērtēti katrā posmā atsevišķi un apbalvoti katra posma pirmo trīs vietu ieguvēji ar medaļām un atbalstītāju balvām. Plānots, ka sacensību otrais posms norisināsies decembrī.

Sacensības norit ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi