×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-18
Turpinās pārtikas komplektu izsniegšana patvēruma meklētājiem no Ukrainas
Lai atbalstītu Siguldas novadā uzņemtos patvēruma meklētājus no Ukrainas, pašvaldība turpina nepieciešamā atbalsta nodrošināšanu, tostarp pārtikas produktu komplektu piešķiršanu. Kā atzinušas pašas ģimenes, šis atbalsta veids tām ģimenēm, kurās aug bērni, ir vislabākais, jo var gatavot pilnvērtīgas maltītes pēc ģimenes vajadzībām un vēlmēm.

Atgādinām, ka pie privātpersonām izmitinātajiem patvēruma meklētājiem pārtikas produktu komplekta saņemšana notiek trešdienās (nākamnedēļ – 25. maijā) un tai jāpiesakās līdz 19. maija plkst. 17.00, zvanot Siguldas novada pašvaldības Sociālajam dienestam uz tālruņa numuru 22431757. Pārtikas komplektu izdale norisinās Siguldas novada Jaunrades centra telpās Raiņa ielā 3, Siguldā. Ar iedzīvotājiem, kuriem nebūs iespēju saņemt pārtikas komplektu pašiem, darbinieki atsevišķi vienosies par to nogādāšanu. Ēdināšana, izsniedzot pārtikas produktus, tiks nodrošināta arī tiem patvēruma meklētājiem, kuri dzīvo viesu namos, kur netiek nodrošināta ēdināšana.

Pašvaldības ēkās izmitinātajiem iedzīvotājiem pārtikas produktu komplekti tiek izsniegti reizi nedēļā.

Jau ziņots, ka pārtikas produktu komplekti izveidoti divās komplektācijās – viena pieauguša cilvēka uzturam, bet otra bērnu ēdināšanai. To komplektēšanu konsultēja uztura speciālists, lai ar dažādu pārtikas produktu veidiem varētu nodrošināt pilnvērtīgas maltītes nedēļas garumā. Pārtikas komplektos iekļauti svaigi dārzeņi un augļi, un bakalejas preces (milti, griķi, rīsi, makaroni), olas, piena produkti, gaļa un zivju konservi, kā arī eļļa, sāls, cukurs, kafija, tēja, ievārījums. Pārtikas komplektu saturs tiek mainīts pa nedēļām, lai nodrošinātu dažādību. Tiek organizētas pārtikas pakas, kas pielāgoties tiem, kuriem ir produktu nepanesamība, ja par to iepriekš informēts sociālais darbinieks pakas pieteikšanas brīdī.

Pārtikas komplekts tiks piešķirts tiem patvēruma meklētājiem, kuri ir reģistrējušies pašvaldības Sociālajā dienestā un kuru uzturēšanās vieta ir Siguldas novads.

Aicinām novada iedzīvotājus, pie kuriem ir apmetušies Ukrainas iedzīvotāji, atbalstīt uzņemtos viesus un informēt par šādu iespēju.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi