×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-20
Pašvaldības policija piedalās Drošības dienā Inčukalna pamatskolā

Inčukalna pamatskola Erasmus+ projekta “Kopā… pārmaiņu vējos” laikā skolēniem un citiem interesentiem rīkoja Drošības dienu, kurā piedalījās arī Inčukalna Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības, Valsts policijas, Siguldas novada Pašvaldības policijas un Zemessardzes 27. kājnieku bataljona pārstāvji.

Pašvaldības policija trijās drošības “stacijās” visus interesentus iepazīstināja ar ikdienas darbu un kompetenci, papildus katrā “stacijā” pievēršot uzmanību kādai konkrētākai lietai.

Pirmajā “stacijā” varēja apskatīt Pašvaldības policijas inspektoru ikdienas darbā izmantojamos speclīdzekļus – bruņu vesti, ķermeņa kameras, elektrošoka pistoli, roku dzelžus, steku, piparu gāzes baloniņu – un papildu ekipējumu – dronu, rācijas, nakts redzamības kameru, termokameru, alkometru, suņu ķeršanas cilpu un mikročipu lasītāju. Šajā vietā vislielāko uzmanību piesaistīja drons, elektrošoka pistole un rācijas, ko skolēni varēja arī izmēģināt, tāpat drīkstēja uzvilkt bruņu vesti, lai saprastu, kā Pašvaldības policijas inspektori, rūpējoties par savu drošību, tajās jūtas, strādājot visu dienu.

Nākamajā “stacijā” skolēni un skolas viesi apskatīja Pašvaldības policijas operatīvo transportlīdzekli, ko inspektori izmanto ikdienas darbā, tā tehnisko nodrošinājumu, tajā esošos aizsardzības līdzekļus un aizturēšanas telpu, kā arī Pašvaldības policijas īpašumā esošo kvadriciklu, kas iegādāts Latvijas zivju fonda projekta ietvaros ar pašvaldības līdzfinansējumu un ko Pašvaldības policija izmanto, lai patrulētu vietās, kurās ar operatīvo transportlīdzekli nav iespējams piekļūt, un dažāda veida reidos.

Savukārt pēdējā “stacijā” Pašvaldības policija stāstīja un rādīja kārtībnieku-glābēju nodrošinājumu, arī ar Latvijas Zivju fonda un pašvaldības līdzdalību iegādāto jauno laivu un speciālo glābēju ekipējumu – spinālo dēli ar galvas balstiem, glābšanas riņķi, ruporu un specializēto pirmās palīdzības sniegšanas medicīnisko somu.

Pašvaldības policija pateicas Inčukalna pamatskolas vadībai par uzaicinājumu piedalīties Drošības dienā, un iespēju piedalīties un dalīties pieredzē par Pašvaldības policijas darbu!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi