×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-25
Līdz 5. jūnijam iespējams pieteikt projektus tūrisma ideju līdzfinansējuma konkursā

Lai dažādotu Siguldas novada tūrisma un viesmīlības piedāvājumu, vienlaikus radītu jaunas darbavietas un inovatīvus tūrisma produktus, Siguldas novada pašvaldība līdz 5. jūnijam aicina mazos un vidējos uzņēmumus iesniegt projektu pieteikumus tūrisma ideju līdzfinansējuma konkursā.

Konkursā viens uzņēmums var saņemt līdzfinansējumu līdz 5 000 eiro jeb 80% apmērā no atbalstāmajām izmaksām. Kopējais konkursā pieejamais finansējums pirmajā gadā ir 30 000 eiro. Atbalstam var pieteikties gan jau strādājoši, gan jauni komersanti, iesniedzot pieteikumu un nepieciešamo dokumentāciju līdz 5. jūnijam. Iecerētās aktivitātes realizējamas 18 mēnešu periodā no atbalsta saņemšanas brīža.

Konkursa dokumentācija:

Konkursa pieteikuma dokumentus var iesniegt:

  • personīgi vienā oriģināla eksemplārā papīra formā slēgtā aploksnē Siguldas novada klientu apkalpošanas centrā Raiņa ielā 3, Siguldā, vai Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā Parka ielā 1, Raganā, Nākotnes ielā 1, Mālpilī, vai Atmodas ielā 4, Inčukalnā, un identisks elektronisks eksemplārs jānosūta uz e-pasta adresi uznemejiem@sigulda.lv;
  • pa pastu pieteikumu jānosūta vienā oriģināla eksemplārā papīra formā uz adresi Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novada, LV-2150, un identisks elektronisks eksemplārs uz e-pasta adresi uznemejiem@sigulda.lv;
  • ar drošu elektronisko parakstu parakstīts pieteikums jānosūta uz e-pasta adresi uznemejiem@sigulda.lv.

Ideju konkursa rezultātā pašvaldība sniedz iespēju uzņēmumiem attīstīt kādu no iecerēm, kas gaidījušas īsto brīdi realizācijai, beidzoties epidemioloģiski sarežģītajā situācijā, kas kavēja jaunu ideju nākšanu gaismā vairāk nekā divus gadus. “Siguldas novads nes Latvijas tūrisma vizītkarti, tāpēc mums ir ļoti svarīgi, lai novadā nemitīgi taptu jaunas idejas, ieceres un piedāvājumi, kas mudina tūristus šeit atgriezties atkal un atkal,” norāda Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Tūrisma ideju konkursu rīko un finansē pašvaldības aģentūra “Siguldas Attīstības aģentūra”. Konkursa mērķis ir atbalstīt inovatīvu jaunu produktu un pakalpojumu radīšanu, vienlaikus sekmējot arī jaunu darbavietu radīšanu.

Šogad pašvaldība uzņēmējdarbības atbalsta aktivitāšu laikā realizē jau gan ilggadējo atbalsta konkursu “Māmiņa. Uzņēmēja”, gan sadarbībā ar AS “SEB banka” realizē grantu programmu “(ie)dvesma”, atbalstu sociālās uzņēmējdarbības uzņēmumiem “Augšup”, kā arī uzņēmējdarbības atbalsta programmu jauniešiem.

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi