×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-26
4. jūnijā notiks Ata Priedīša 70. jubilejas gada ieskaņas koncerts

4. jūnijā plkst. 15.00 Siguldas pagasta Kultūras nama pagalmā tiks ieskanditāts bērnu vokālās grupas “Zibsnis” vadītāja, komponista un dzejnieka 70. jubilejas gads. Koncertā varēs dzirdēt Ata Priedīša komponētās dziesmas bērnu vokālās gupas “Zibsnis” izpildījumā, kā arī iepazīties ar jaunāko Ata Priedīša dzejas krājumu “Skrējiens kopā ar mirkļiem”.

Atis Priedītis ir mūsu novadnieks, dzejnieks, komponists un vokālais pedagogs. Dzimis 1952. gada 16. oktobrī Smiltenes rajona Blomes ciemā. Mācījies Blomes astoņgadīgajā skolā un Smiltenes vidusskolā. 1970. gadā uzsācis studijas Daugavpils pedagoģiskajā institūtā, to absolvējot, ieguvis fizikas un matemātikas skolotāja diplomu. Pēc institūta beigšanas dzīvojis un strādājis Jēkabpils rajona Gārsenē vēlāk strādājis par vokālo pedagogu Mālpilī un kopš 1994. gada darbojas Siguldā. 1981. gadā, studējot neklātienē, ieguvis arī mūziķa diplomu Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikumā, bet 2007. gadā – datormācības skolotāja diplomu Latvijas Universitātē.

Atis Priedītis izdevis vairākus dzejas krājumus, fantastiskā žanra grāmatas, literārās pasakas un, protams, muzikālos skaņdarbus.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Pasākums notiks ārā, tādēļ aicinām apģērbities atbilstoši laikapstākļiem.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi