×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-26
Siguldieši piedalās starptautiskā angļu valodas olimpiādē “Hippo”

No 18. līdz 20. maijam Itālijā notika starptautiskās angļu valodas olimpiādes “Hippo” European Qualifiers atlases konkurss, kurā piedalījās Siguldas pilsētas vidusskolas skolēni Karlīna Bērziņa, Lote Lea Gaile un Fēlikss Lācis un Siguldas 1. pamatskolas audzēkne Līva Krauša.

Siguldieši uzrādīja teicamus rezultātus, lielajā konkurencē savās vecuma grupās tika izcīnīta bronzas medaļa – Karlīnai Bērziņai (skolotāja Vineta Tetere), 8. vieta – Lotei Lea Gailei un 15. vieta – Fēliksam Lācim (skolotāja Ieva Gaile) no Siguldas pilsētas vidusskolas un 26. vieta – Līvai Kraušai no Siguldas 1. pamatskolas.

Skolēni bija pateicīgi par dalību šajā pasākumā, jo tā bija iespēja parādīt un izvērtēt savas zināšanas citu valstu skolēnu vidū, iepazīties ar jauniešiem no dažādām valstīm. Tāpat tika gūta papildu motivācija mācīties angļu valodu vēl vairāk, jo tā ir atslēga pasaules izzināšanai.

Siguldas pilsētas vidusskola un Siguldas 1. pamatskola izsaka pateicību skolotājām, skolas administrācijai, Siguldas novada pašvaldībai par finansiālu atbalstu un audzēkņu vecākiem.

Jau septembrī Itālijā pasaules grupas finālā piedalīsies Siguldas pilsētas vidusskolas audzēknis Edvards Kārkliņš. Viņa izcīnītā iespēja piedalīties konkursā kopā ar tādām valstīm kā Taizeme, Jaunzēlande, Indija un Filipīnas ir unikāla un jaunu zināšanu vērta.

Lepojamies ar skolēnu sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas angļu valodas skolotāja
Ieva Gaile


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi