×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-26
“Baltā flīģeļa” Teātra nodaļa uzņem audzēkņus

Mākslu skolas “Baltais flīģelis” Teātra nodaļa gatavojas mācību gada noslēgumam, un ikvienam interesentam būs iespēja noskatīties audzēkņu diplomdarba izrādi – Viljama Šekspīra lugu fragmentu uzvedumu “Laikiem pāri”. Izrāde notiks 29. maijā plkst. 17.00 “Baltajā flīģelī”, un tā dos iespēju iepazīties ar Teātra nodaļas sniegumu, jo līdz pat 18. augustam pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv norit pieteikšanās profesionālās ievirzes programmās, tostarp “Baltā flīģeļa” Teātra nodaļā.

Trijos mācību gados paralēli vispārējās vidējās izglītības apgūšanai vidusskolā vai ģimnāzijā jaunieši ir apguvuši akreditētu profesionālās ievirzes programmu aktiermeistarībā, runas mākslā, skatuves kustībā un dejā, mūzikā, pasaules un Latvijas kultūras un teātra vēsturē, audiovizuālajā mākslā, kā arī psihodrāmu un grima mākslu. Katru mācību gadu tiek iestudēta teātra izrāde, kas audzēkņiem ļauj iepazīt visus radošos procesus, kuros ikvienam jāieliek sava daļa laika un darba.

Profesionālās ievirzes izglītības programma “Teātra māksla” jau deviņus mācību gadus Latvijā ir tikai mākslu skolā “Baltais flīģelis”. Ar jauniešiem strādā gan augsti profesionāli skolas pedagogi, gan pieaicinātie mācībspēki.

Konsultācijas Teātra nodaļā notiks 6. jūnijā no plkst. 11.00 līdz 14.00. Savukārt 8. jūnijā plkst. 11.00 interesenti aicināti uz iestājpārbaudījumiem Teātra nodaļā. Iestājpārbaudījumu laikā jaunietim no galvas ir jānorunā dzejolis vai neliels prozas darbs (var būt arī fragments no lielāka darba), jānospēlē dzīvnieku etīde, piemēram, kaķi vai suni, kā arī jānodzied kāda sev mīļa dziesma.

Teātra nodaļā tiek uzņemti audzēkņi no 15 gadu vecuma. Kursa vadītāja ir Ārija Liepiņa-Stūrniece.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi