×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-26
Gaujas pludmalē darbu uzsākuši kārtībnieki-glābēji

Kā katru gadu, peldsezonas laikā līdz 15. septembrim Siguldas pilsētas oficiālajā pludmalē pie Gaujas par atpūtnieku drošību rūpējas Pašvaldības policijas kārtībnieki-glābēji.

Peldsezonas laikā divi Pašvaldības policijas kārtībnieki-glābēji ik dienu no plkst. 10.00 līdz 22.00 rūpējas par pludmales apmeklētāju drošību. Kārtībnieku-glābēju galvenais uzdevums ir nodrošināt sabiedrisko kārtību Gaujas pludmalē. Darba laikā glābēji uzrauga apmeklētāju un peldētāju drošību, lai tie nepeldētu neatļautās vietās, nebrauktu ar ūdenstransportu tuvu peldvietai. Nepieciešamības gadījumā kārtībnieki-glābēji sniegs pirmo medicīnisko palīdzību. Apmeklētāju drošībai pludmalē uzstādīta un darbojas trauksmes poga gadījumiem, ja nepieciešama steidzama glābēju palīdzība.

Pērn Pašvaldības policija ar Valsts zivju fonda un pašvaldības atbalstu iegādājās jaunu motorlaivu, kas peldsezonas laikā tiks izmantota kārtībnieku-glābēju darbā, lai veiktu patrulēšanu Gaujā.

Lai baudītu atpūtu pludmalē, atpūtnieku ērtībām pieejami piknika galdi ar soliem un atkritumu urnas, lai pēc piknika nodrošinātu kārtību un tīrību. Tāpat aktīvai atpūtai pludmalē pieejami volejbola laukumi.

Atrodoties pludmalē, aicinām nebūt pārgalvīgiem un rūpēties par bērnu drošību!

Atgādinām, ka iedzīvotāji ar Pašvaldības policiju var sazināties, zvanot uz diennakts tālruņa numuru 26160288. Uz šo tālruņa numuru var sūtīt arī informāciju un ziņas lietotnē “WhatsApp”. Ar Siguldas novada Pašvaldības policiju var sazināties arī Siguldas mobilās lietotnes sadaļā “Ziņo Pašvaldības policijai”, rakstot uz oficiālo e-pasta adresi policija@sigulda.lv vai zvanot uz sekretariāta tālruņa numuru 67972008 darba laikā, kā arī rakstot oficiālu iesniegumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi