×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-27
Projekta Erasmus+ partneri viesojušies Inčukalnā

No 15. līdz 21. maijam Inčukalna pamatskolas skolēni uzņēma projekta Erasmus+ partnerus no Itālijas, Portugāles, Rumānijas un Turcijas. Ar piesātinātu programmu nedēļas garumā jaunieši apguva un iemācījās daudz jauna, redzēja ne tikai novada skaistākās vietas, bet devās izbraukumos arī ārpus tā.

Projekta “Together…in the Winds of Change” laikā Inčukalna pamatskolā ieradās 9 pedagogi un 18 skolēni, kas svinīgi tika sagaidīti ar pūtēju orķestra skaņdarbiem un nelielā vokālā ansambļa apsveikumu. Diena turpinājās ar skolu iepazīšanu un vēlāk spēles Actionbound laikā, kurā jaunieši devās izstaigāt ciemata centru, uzzināja interesantus faktus par Inčukalna vēsturi.  

Partneriem bija iespēja piedalīties arī mācību stundās, uzspēlēt galda hokeju un peldēt baseinā. Kopā ar folkloristi un gidi Aigu Auziņu tika iepazīta Siguldas vēsture, Gaujas senleja un tradicionālas latviešu tautas rotaļas. Tika apmeklēts arī “Rāmkalnu” sukāžu cehs, kurā jaunieši izmēģināja gardo saldumu gatavošanu, kā arī iespēju izbraukt ar rodeļiem.

Kopā ar mākslinieci Daci Saulīti jauniešiem bija iespēja gleznot, savukārt deju skolotājas Kitijas Pūcītes vadībā norisinājās mūsdienu dejas nodarbība.

Izbraukumā jaunieši devās uz Rīgas motormuzeju un apmeklēja vecpilsētu.

Visu valstu dalībnieki šīs nedēļas laikā guva daudz jaunu iespaidu, draugu, prasmju sadarboties, sarunāties un saprasties savā starpā. Šīs nedēļas laikā tika saplānotas arī nākamās mobilitātes ar skolēniem, kas notiks Turcijā un Itālijā.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi