×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-30
Siguldas novada Jaunrades centra vasaras pulciņu un nodarbību projekts “Vasarnīca”

Siguldas novada Jaunrades centrā visu vasaru iespējams apmeklēt dažādas interešu izglītības pulciņu nodarbības. Plānotas aktivitātes jūnijā, jūlijā un augustā. Aicinām sekot līdzi informācijai, jo jūnija beigās tiks izziņots pulciņu papildu saraksts jūlijam.

Jaunākā skolas vecuma bērnu radošuma centra “Ideju Namiņš” nodarbības notiks otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00 (jūlijā, augustā). Katru dienu paredzēts radošais, pētnieciskais un kustību darbs, kā arī bērnu vadītās meistarklases. Vecākiem jānodrošina bērnus ar ērtiem apaviem, galvassegu, ūdens pudeli un pusdienu kastīti. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, lai veidotu nodarbību grupas.

Keramikas pulciņa “Pika” jūnija nodarbības plānotas 2., 6. un 9. jūnijā plkst. 14.30. Pēc tam nodarbības atsāksies no 15. augusta.

Folkloras kopas “Kokles” nodarbības notiks jūnija pirmdienās plkst. 13.30.

Lego robotikas nodarbības jūnijā notiks otrdienās un ceturtdienās plkst. 16.00 (vietu skaits ierobežots).

Gleznošanas studijas nodarbības notiks jūnija trešdienās, sākot no 8. jūnija, plkst. 11.00.

Mūsdienu dejas – breika nodarbības jūnijā notiks ceturtdienās plkst. 14.10 un sestdienās plkst. 10.00.

Tekstilmākslas studijas nodarbības notiks jūlija trešdienās un piektdienās no plkst. 13.00.

Visas nodarbības ir ar iepriekšēju pieteikšanos, zvanot uz tālruņa numuru 67973863.


Vasarnīcas Tehnoloģiju dienas

No 27. jūnija līdz 1. jūlijam un no 4. līdz 8. jūlijam paredzētas tehniskās jaunrades jomas elektronikas un robotikas vasaras nodarbības bērniem, kuriem ir interese par dizainu un tehnoloģijām, elektroniku, robotiku un programmēšanu.

27. jūnijs–1. jūlijs

Nodarbības 1. līdz 4.klašu skolēniem. Programmā paredzēts veidot inženiertehniskās iemaņas: konstruēt zemes un gaisa transporta līdzekļus, apgūt 3D modelēšanu, apgūt elektronikas pamatus. Nodarbības notiks divās grupās, pirmā grupa tiks organizēta no plkst. 10.00 līdz 12.00, otrā grupa – no plkst. 13.00 līdz 15.00.

4.–8. jūlijs

Nodarbības 5. līdz 10. klašu skolēniem. Laikā no plkst. 10.00 līdz 12.00 nedēļas garumā tiks strādāts pie robotikas un mehatronikas projekta, kas sevī iekļaus elektroniku, 3D modelēšanu, praktisku darbošanos ar materiāliem un instrumentiem.

Savukārt grupa laikā no plkst. 13.00 līdz 15.00 paredzēta jau esošajiem pulciņu dalībniekiem, kur tiks apgūta radio vadāmo lidmodeļu būve.

Kopā tiek veidotas 4 dalībnieku grupas, katrā grupā dalībnieku skaits līdz 10 bērniem. Nodarbības ir bez maksas un dalībnieku dalība tiks apstiprināta pēc pieteikumiem līdz 19. jūnijam.

Pieteikties iespējams elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Jautājumu gadījumā aicinām rakstīt uz e-pasta adresi dairisirbe@gmail.com.

Visas nodarbības dalībniekiem ir bez maksas un norisināsies Siguldas novada Jaunrades centrā Raiņa ielā 3.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi