×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-08
Aicina pieteikt veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnes bērniem

Siguldas novada pašvaldība aicina nometņu organizatorus pieteikt veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnes bērniem, kurās varēs piedalīties Siguldas novada pašvaldības izglītības iestāžu audzēkņi un citi interesenti. Nometņu organizatori, kuri vēlas saņemt uzaicinājumu piedalīties iepirkumā un rīkot nometnes Siguldas novada teritorijā, aicināti iesūtīt informāciju (pretendenta nosaukums, e-pasta adrese, tālruņa numurs) uz e-pasta adresi adresi sandra.kirule@sigulda.lv līdz 13. jūnija plkst. 12.00.

Plānots, ka veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometņu īstenošana norisināsies darbdienās:

  • no 18. līdz 22. jūlijam;
  • no 25. līdz 29. jūlijam;
  • no 1. līdz 5. augustam;
  • no 8. līdz 12. augustam;
  • no 15. līdz 19. augustam;
  • no 22. līdz 26. augustam.

Piesakot nometni, tās organizators var iesniegt piedāvājumu par visu periodu vai par katru tā daļu.

Nodarbībām jānotiek brīvā dabā, aktivitātes nelabvēlīgos laika apstākļos, īstenojot nodarbības telpās. Pašvaldības izglītības iestāžu telpas (nepieciešamības gadījumā arī inventāru) nodrošina Siguldas novada pašvaldība, ja tas ir saskaņots ar izglītības iestādes vadītāju. Organizatoram nometnes norises laikā tās dalībniekiem jānodrošina siltas pusdienas.

Nometnes organizatoram jānodrošina, ka nometnes vadītājs būs persona, kura apguvusi Izglītības un zinātnes ministrijas apstiprināto nometņu vadītāju kursu programmu un saņēmusi Valsts izglītības satura centra apliecību par programmas apguvi, kā arī nometnes pedagogu skaitu atbilstoši 2009. gada 1. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr. 981 “Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtība” un ar vismaz vienu atbilstošas kvalifikācijas papildu piesaistītu speciālistu fizisko aktivitāšu jomā, ja pedagogu vidū nav šāda speciālista, un ar vismaz vienu atbilstošas kvalifikācijas papildu piesaistītu speciālistu, ja pedagogu vidū nav šāda speciālista, veselīga uztura jomā – uztura speciālists, dietologs, gastroenterologs, ārsts, ārsta palīgs, medmāsa, sabiedrības veselības speciālists, mājturības skolotājs, ja mājturības skolotājs nav pedagogu vidū.

Nometnes saturs plānojams saskaņā ar Veselības ministrijas saskaņotajām aktuālajām vadlīnijām piesardzības pasākumiem bērnu nometņu organizētājiem un 2021. gada 28. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr. 662 “Epidemiologiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”. Papildu informācija apskatāma šeit.

Pieteikumu saņemšana noris Siguldas novada pašvaldības iepirkuma “Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnes bērniem ESF projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā” laikā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi