×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-04
Norisinājusies pirmā jaunizveidotā Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes sēde

Veicinot dialogu starp pašvaldību un uzņēmējiem, kā arī kopā veidojot novada uzņēmējdarbības vidi, jūnija izskaņā norisinājās jaunizveidotā Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes pirmā sēde, kurā no jaunā padomes sastāva piedalījās 9 pārstāvji.

Klātesošie padomes pārstāvji sēdes laikā tika iepazīstināti ar jauno Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāju un Uzņēmēju konsultatīvās padomes priekšsēdētāju Jolantu Kursišu, kura kopā ar Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Uģi Mitrevicu, pašvaldības aģentūras “Siguldas Attīstības aģentūra” direktori Daci Preisu un pilsētvides plānošanas speciālisti Zani Gateri vēstīja par aktualitātēm uzņēmējdarbībā un pasākumiem novadā, kā arī informēja par novadā plānotajiem un uzsāktajiem attīstības projektiem, kas saistīti ar teritorijas plānojuma grozījumiem, satiksmes infrastruktūras uzlabojumiem, objektu būvdarbiem, jaunu tirdzniecības objektu ienākšanu un izveidošanu novadā, labiekārtošanas darbiem un reklāmas izvietošanas noteikumiem.

Pirmajā padomes sēdē ikkatrs padomes dalībnieks iepazīstināja ar sevi, tāpat tika pārrunāti padomes turpmākie rīcības plāni, virzība un katra individuālais redzējums, kā arī idejas, kas spētu veicināt uzņēmējdarbības attīstību novadā. Savukārt sēdes noslēgumā norisinājās lekcija “Izaicinājuma priekšā”, kurā par jaunākajām Latvijas un globālās ekonomikas prognozēm pastāstīja AS “SEB banka” ekonomists Dainis Gašpuitis.

Padomes sastāvā, kas tika apstiprināts 16. jūnija Siguldas novada pašvaldības domes sēdē, ir 15 locekļi, nodrošinot pārstāvniecību no visas Siguldas novada teritorijas:

  • Imants Rendenieks – SIA “FORTIS VM” valdes priekšsēdētājs;
  • Gunārs Dzenis – SIA “Kokpārstrāde 98” valdes priekšsēdētājs;
  • Sandis Jansons – SIA “LM Center” īpašnieks, AS “Sadales tīkls” valdes priekšsēdētājs;
  • Kaspars Rumba – SIA “Smart Law” valdes loceklis;
  • Kristīne Ragaine – SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs struktūrvienība Pierīgas konsultāciju birojs” biroja vadītāja;
  • Dagnija Nuķe – SIA “BARAKUDA M” valdes locekle;
  • Aleksejs Mjaliks – SIA “Prime Peaks” valdes loceklis;
  • Vilnis Saulājs – SIA “VILSA” direktors;
  • Andris Strapcāns – SIA “Green Villa” valdes loceklis;
  • Guntis Čivčs – SIA “Retail Management” valdes priekšsēdētājs, biedrības “Siguldas BUB” valdes priekšsēdētājs;
  • Agris Grīnbergs – SIA “Vieta” valdes loceklis;
  • Andrejs Varganovs – SIA “GREENVALLEY” valdes loceklis;
  • Evija Bīriņa – SIA “EURUS NORD” valdes locekle;
  • Viktors Grūtups – SIA “Rāmkalni Nordeco” īpašnieks;
  • Jānis Auseklis – pašnodarbinātais “Autoskola AMV”.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi