×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-12-07
Biedrība „Aicinājums Tev” piedalās Vidzemes novada „Rudens sporta dienā

Biedrības „Aicinājums Tev”  dalībnieki novembra beigās piedalījās Latvijas bērnu un jauniešu invalīdu sporta federācijas rīkotajā Vidzemes  novada „Rudens sporta dienā” Madonas sporta hallē. Sacensībās piedalījās divas komandas no biedrības „Aicinājums Tev”, kā arī komandas no Cēsīm, Raiskuma, Madonas, Alūksnes.

Sporta dienas atklāšanā „Aicinājums Tev” ansamblis dziedāja, atraktīvās karsējmeitenes iekustināja publiku un vēlēja visiem kļūt par čempioniem, savukārt zaķīšu komanda aicināja pārējos sporta dienas dalībniekus kārtīgi iesildīties, lai varētu sasniegt labus rezultātus.

Sacensību dalībnieki sacentās šautriņu mešanā, riņķu mešanā, boulinga metienos, florbola un basketbola elementu veikšanā. Divi siguldieši - Oskars Mazalo un Anatolijs Osipovs saņēma medaļas. Visi dalībnieki bija ļoti priecīgi par saviem sasniegumiem. Organizatori bija parūpējušies par dāvaniņām ikvienam dalībniekam. Tika iegūti jauni draugi, ar kuriem atkal kādā pasākumā satikties.

Biedrība „Aicinājums Tev” ir vieta, kur var nākt jaunieši un pieaugušie ar speciālajām vajadzībām, kā arī viņu ģimenes locekļi, draugi, ikviens, kas vēlas apgūt jaunas prasmes un zināšanas, kā arī realizēt savas idejas. Tā ir vieta, kur var iepazīties un iegūt jaunus draugus, pavadīt brīvo laiku, saņemt dienas centra darbinieku un apmeklētāju sniegto sirds siltumu, un ne tikai saņemt, bet dāvāt arī savu mīlestību citiem. Dienas centra apmeklētāji dzied, dejo, spēlē teātri, sporto, veido daudzveidīgus mākslas darbus, attīsta savus talantus un labprāt parāda tos citiem, piedaloties dažādos pasākumos un koncertos. Katra nodarbība tiek piedāvāta ar mērķi attīstīt personas prasmes, spējas,  ko varētu pielietot arī ārpus biedrības. Ikviens tiek iedrošināts aktīvi darboties.


Elīna Pumpa
LU sociālā darba studente


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi