×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-06
Aizvadītas volejbola un futbola spēles Mālpilī

Jūnija beigās un jūlija sākumā Mālpilī norisinājās Mālpils Sporta centra organizētā ikgadējā draudzības spēle futbolā “Vecie pret jaunajiem” un pludmales volejbola sacensības.

Futbola draudzības spēlē komandā “Vecie” piedalījās entuziasti, kas sasnieguši 30 gadu vecumu, savukārt komandā “Jaunie” pieteikties varēja no 15 gadu vecuma. Katrā no komandām spēlēja 11 spēlētāji. Spēlētāji aizvadīja divus puslaikus pa 45 minūtēm ar 1 pārtraukumu katrā puslaikā, ņemot vērā karstos laikapstākļus. Draudzības spēlē ar rezultātu 4:0 uzvaru guva pieredzējusī komanda “Vecie”.

Savukārt 2. jūlijā Mālpils Sporta centra pludmales volejbola laukumos norisinājās Mālpils Sporta centra organizētās pludmales volejbola sacensības. Tajās piedalījās 8 vīriešu un 2 sieviešu pludmales volejbola pāri, kas attiecīgi sadalīja 1.  un 2. vietu. 1. vietu savstarpējā spēlē dāmām izcīnīja Anete Brežinska un Elīza Veica, bet 2. pozīciju – Elza Šmitiņa un Renāte Tīna Jadzeviča.

Vīriešu konkurencē 3. vietu izcīnīja Artis Bogdāns un Roberts Pahmurkins, savukārt spēlē par 1. vietu Renalds Safonovs un Pēteris Daukšis piekāpās  Rūdolfam Pētersonam un Dāvim Kušķim.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi