×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-06
Mores pamatskola uzvar konkursā un saņem finansējumu fizikas kabineta aprīkojuma iegādei

Nodibinājuma “Iespējamā misija” izsludinātajā konkursā “AS “Latvenergo” atbalsts fizikas kabinetu pilnveidei Latvijas vispārizglītojošās skolās” noskaidrotas 12 Latvijas skolas, starp tām ir arī Mores pamatskola, kas saņems 20 059 eiro fizikas kabineta aprīkojuma iegādei.  

Mores pamatskolas direktore Tīna Blūma norāda, ka šī būs lieliska iespēja veikt praktiskus eksperimentus un demonstrējumus ar jaunu, modernu aprīkojumu. Dabaszinības skolā tiek popularizētas arī ārpus formālās stundas – īstenojot Dabaszinību dienas, mācību vizītes ārpus skolas, dažādu darbnīcu īstenošana skolā uz vietas, radošās STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) jomas nometnes, interešu izglītības pulciņos.

Par piešķirto finansējumu plānots fizikas kabinetam iegādāties portatīvo datoru un interaktīvo ekrānu, tiks iegādāti vairāki eksperimentu un demonstrējumu komplekti, ar kuriem būs iespēja veikt daudzveidīgus eksperimentus dažādās jomās, kā arī plānots iegādāties lāzeru attāluma mērīšanai.

Mores pamatskola ir gandarīti par iegūto finansējumu, jo papildu aprīkojuma aktīva izmantošana mācību stundās un interešu izglītībā veicinās skolēnu ieinteresētību un izpratni par fizikas procesiem.

Konkurss notika vienā kārtā, skolām iesūtot pieteikuma anketu un nepieciešamā aprīkojuma sarakstu fizikas kabineta pilnveidei. Konkursa ietvaros saņemti 67 skolu pieteikumi.

Nodibinājuma “Iespējamā misija” izsludinātajā konkursā “AS “Latvenergo” atbalsts fizikas kabinetu pilnveidei Latvijas vispārizglītojošās skolās” 2021. gadā piedalījās un finansējumu saņēma arī Siguldas Valsts ģimnāzija, kura nu jau otro mācību semestri izmanto jauno aprīkojumu fizikas klasē.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi