×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-07
Noskaidroti konkursa “Jauniešu kauss 2022” uzvarētāji

No 1. līdz 3. jūlijam Inčukalna pagasta “Zustrenēs”,  nacionālajā sporta bāzē “Jauno jātnieku skola”, pirmo reizi notika sacensības jaunajiem jātniekiem “Jauniešu kauss 2022”, kurās par labākā jātnieka titulu sacentās sportisti līdz 25 gadu vecumam no visām Baltijas valstīm.

Trīs dienu garumā notika sīvas cīņas, kur jātnieki katru dienu krāja punktus kopvērtējumam, pārvarot no 65 līdz 130 centimetrus augstus šķēršļus. Jātniekiem ar zirgiem bija iespēja izlēkt 22 dažādas grūtības maršrutus. Kopumā sacensībās piedalījās 90 jātnieki ar 163 zirgiem.

Labākā jātnieka tituls tika noskaidrots 3 dažādās vecuma grupās:

  • konkurencē līdz 14 gadu vecumam titulu izcīnīja Jelizaveta Rezņuka ar zirgu Adeliene;
  • junioru konkurencē, kurā piedalījās jātnieki līdz 18 gadu vecumam, Anna Ance Katkovska ar zirgu Falko;
  • U25 jātnieku konkurencē, kurā piedalījās jātnieki līdz 25 gadu vecumam, Annija Elīza Stabiņa ar zirgu Cavalier.

“Jauno jātnieku skolas” mērķis ir atbalstīt jaunos sportistus, motivējot tos panākumiem, tāpēc šogad organizētas sacensības, kurās uzmanība pievērsta jaunajiem jātniekiem. Sportisti veiksmīgi tikuši galā ar sastādītajiem uzdevumiem, tāpēc sacensības kalpos kā laba motivācija jau lielākiem sasniegumiem.

“Jauno jātnieku skola” ir sabiedriska labuma organizācija, kuras galvenais mērķis ir attīstīt un popularizēt Olimpisko sporta veidu – jāšanas sportu bērnu un jauniešu vidū. Kopš dibināšanas 2007. gadā tā ir spējusi sevi pierādīt kā nopietnu sporta centru, ko apliecina 2019. gada vasarā iegūtais nacionālās sporta bāzes statuss.

Sacensības norisinājās ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi