×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-07
Mālpilī noslēdzies Erasmus+ ROCHIL projekts

No 27. līdz 30. jūnijam Mālpilī notika  pieaugušo izglītības partnerību projekta “Kultūras mantojuma loma un iespējas starppaaudžu izglītībā” (ROCHIL) noslēguma sanāksme, kurā piedalījās vadības grupas no Austrijas, Čehijas, Polijas un Francijas.

2019. gadā uzsāktajā projektā ir notikušas piecas starptautiskās sanāksmes un daudzveidīgas vietējās aktivitātes, iepazīstot katras partneru organizācijas pieredzi kultūras mantojuma izmantošanā pieaugušo izglītības pasākumos. Partneri iepazina katras valsts amatniecības, dabas, kulināro un lauksaimniecības mantojumu. Izveidoti vairāki informatīvi metodiski materiāli, virtuālas un reālas izstādes, rokasgrāmata pieaugušo izglītības skolotājiem. Visās dalībvalstīs ir notikuši izglītības pasākumi senioriem kopā ar mācību iestāžu skolēniem.

Partneri ir ievērojami bagātinājuši savu projektu vadīšanas pieredzi, pēdējo divu gadu izaicinājumi lika meklēt jaunas radošas pieejas, lai nodrošinātu projekta rezultātu sasniegšanu pilnā apmērā.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi