×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-04
Novadniekam 4. vieta Eiropas Jaunatnes vasaras olimpiādē

Siguldas Sporta skolas audzēknis Jānis Stūrītis, kurš patlaban turpina mācības Murjāņu Sporta skolā, izcili startējis Eiropas Jaunatnes vasaras olimpiskajās spēlēs, 800 metru skrējienā izcīnot augsto 4. vietu.

Jānis Stūrītis (treneri Gunta Blūmiņa, Gints Bitītis) 26. jūlijā savā pirmajā startā Slovākijā iekļuva Eiropas Jaunatnes vasaras olimpisko spēļu finālā 800 metru skriešanā. Stūrītis savā skrējienā finišēja minūtē un 59,14 sekundēs, ieņemot trešo vietu sešu skrējēju konkurencē. Finālā siguldietis 800 metrus veica minūtē un 59,55 sekundēs, no goda pjedestāla atpaliekot nedaudz mazāk kā sekundi.

Olimpiāde no 24. līdz 30. jūlijam notika Slovākijas pilsētā Banska Bistricā, no Latvijas tajā startēja 34 jaunie atlēti, pārstāvot septiņus sporta veidus – badmintonu, džudo, peldēšanu, riteņbraukšanu, tenisu, vieglatlētiku un vingrošanu.

Lepojamies un vēlam sportiskus panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi