×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-08
Inčukalnā notikušas lasītveicināšanas programmas aktivitātes

Lasīšanas veicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” laikā 5. augustā pie Inčukalna Tautas nama pulcējās mazie lasītāji, lai satiktos ar Pepiju Garzeķi. Satikšanās laikā bērni tika iepazīstināti ar Bērnu žūrijas grāmatām un aicināti piedalīties dažādās izzinošās un atraktīvās aktivitātēs.

Pasākuma laikā kopā ar Pepiju bērni varēja lasīt, minēt burtus un meklēt dārgumus, spēlēt spēles un pat doties ceļojumos. Katrs dalībnieks saņēma medaļu un Pepijas drauga lasītāja karti, lai, sakrājot uzlīmes, ko sniedz par katru izlasīto grāmatu, saņemtu īpašu dāvanu.

Latvijā lasīšanas veicināšanas programma “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” veiksmīgi darbojas kopš 2001. gada. Tā tiek īstenota ikvienā Latvijas novadā un ir Kultūras ministrijas un Latvijas Nacionālās bibliotēkas finansēta Bērnu literatūras centra iniciatīva. Inčukalnā pasākumu ar mērķi veicināt lasītprasmi un interesi par grāmatām, vienojot lasītājus un rosinot diskusijas par grāmatām, vienlaikus sekmējot augstvērtīgas literatūras izplatību, organizēja Inčukalna bibliotēka.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi