×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-11
Turpinās “Kaimiņu būšanas” norises Siguldas novada apkaimēs

Visu augustu Siguldas novada apkaimēs norisinās dažādi pasākumi, kas piemēroti ikkatra gaumei un piedāvā piedzīvot krāšņus koncertus, sarunas pie tējas tases, meistardarbnīcas un radošas aktivitātes, kā arī zaļumballes.

Šonedēļ ikvienu iepriecinās daudzveidīga programma  11. augustā plkst. 18.00 Jūdažu Bibliotēkā un sabiedriskajā centrā varēs atvēlēt laiku mierīgām “Laiks tējai” sarunām ar smalku rokdarbu darinātāju Aigu Rogu, papildus tam baudot rokdarbnieces izstādes “Izšuvumi krustdūrienā” atklāšanu. Vēl šajā dienā plkst. 19.00 tiks rīkots vakara muzikālais pikniks ar Mārtiņu Strodu Mores Mākslu šķūnī un radošais sarunu klubiņš ar Mores bitenieci Aigu Cederi “Viss par un ap bitēm”. 12. augustā no plkst. 10.00 Siguldas pagasta mazākos iepriecinās radošas darbnīcas, kas darbosies Siguldas pagasta bibliotēkā, bet plkst. 21.00 Krimuldas pagasta Inciemā varēs izdejoties zaļumballē kopā ar grupu “Apvedceļš”.

Inčukalna bibliotēkā 15., 22., 29. augustā no plkst. 16.00 līdz 18.00 plānotas arī aktivitātes bērniem un jauniešiem “Satiec draugus bibliotēkā!”. 

13. augustā visā novadā 11 saimniecības aicinās uz “Mājas kafejnīcu dienām”. Uz “Mājas kafejnīcu dienām” aicinās arī Skulmju dzimtas mājas un Gaujas klubs. Līdztekus šim notikumam varēs piedalīties arī Ģimenes dienā Gaujas Dienas centrā. Turklāt 13. augustā plkst. 11.00 ikviens aicināts apmeklēt “Rītu ar literatūrzinātnieku” Mores Mākslu šķūnī, lai ieklausītos Māras Grudules stāstījumā par tēmu “Izbrauciens zaļumos: Siguldas novads Baltijas vācu acīm”. 14. augustā Lēdurgas “Muižas parkā” tiks uzsākta veselīgu dzīvesveidu rosinoša biodanza (biodeju) kustību aktivitāte. 14. augustā plkst. 12.00 Allažmuižas parkā gaidāma izrāde bērniem “Kā saule gadījās” un “Vēstures lappuses” kopā ar Ligitu Beitiņu.

No 15. līdz 19. augustam novada apkaimes iezīmēsies bērnu un jauniešu notīs. Lēdurgas pagasta jaunieši varēs veltīt laiku dažādām radošām un piedzīvojumiem bagātām aktivitātēm, kas tiks īstenotas “Lēdurgas jauniešu nedēļā”. Jūdažos 18. augustā plkst. 12.00 notiks Galda spēļu diena un “Vēstures lappuses” kopā ar Edgaru Ceski, Mores Mākslu šķūnī plkst. 19.00 – vakara muzikālais pikniks ar Emīliju Kati Tomsoni un radošais klubiņš kopā ar Mores rokdarbniecēm, kura laikā būs iespēja izmēģināt rokassprādžu aušanu ar pērlēm. Siguldas pagasta bibliotēka 19. augustā aicinās uz radošām darbnīcām bērniem, bet 20. augustā plkst. 15.00 Inciemā tiks rīkota Lielo spēļu diena un izrādīta animācijas filma bērniem “Pilles piedzīvojumi”.

21. augustā plkst. 16.00 Sidgundas pagasta “Koklēs” Jaunais Miltu teātris izrādīs lugu “Krāmu tirgus” (biļetes cena: 3 eiro, arSiguldas novada ID karti – 2,50 eiro). Vēl šajā dienā Inčukalna pagastā gaidāms jauniešu festivāls “Oga”24. augustā plkst. 16.00 Gaujas Dienas centrā gaidāma saruna par Gaujas ciemata vēsturi, bet plkst. 19.00 – muzikālais vakars Sunīšos. 25. augustā plkst. 12.00 Jūdažos notiks radošā un sarunu klubiņa “Laiks tējai” tikšanās ar Mikologu biedrības valdes locekli Edgaru Mūkinu. Sarunas tēma  – “Mūsu meža sēnes”. Plkst. 13.00 Inciemā paredzēta dizaina pastaiga kopā ar “H2E”, piedāvājot apmeklēt Anšlava Eglīša ekspozīciju. Turklāt Inciemā augustā varēs piedalīties nūjošanas, kā arī mašīnizšūšanas  nodarbībās. Tāpat 25. augustā plkst. 19.00 Morē gaidāms kino vakars bērniem, radošais klubiņš kopā ar Mores jauniešu saimi un saldo našķu “Vasara burciņā” meistarklase ar Gitu Kauliņu. Savukārt 27. augustā plkst. 22.00 Lēdurgas “Puķudruvās” risināsies kino vakars un būs arī zaļumballe. Vēl šajā dienā no plkst. 12.00 līdz 14.00 pie Siguldas pagasta Kultūras nama sadarbībā ar radošo apvienību “Pasaku nams” notiks Bērnu drošības skoliņa.

Papildus iepriekš minētajam vairākas reizes mēnesī Sunīšu Kopienas centrā, Krimuldas Tautas namā un Inciemā tiksies aktīvie novadnieki, lai piedalītos gan sportiskās aktivitātēs (ciguna vingrošana), gan radošās (mašīnadīšanas nodarbības) un izzinošās nodarbēs, apgūstot arī komercdarbības pamatus.

Pasākumu programma var papildināties, tādēļ aicinām sekot informācijai pašvaldības tīmekļa vietnē, kā arī sociālo tīklu vietnē Facebook.

Youtube

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi