×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-14
Medaļu “Esmu dzimis Siguldas novadā” saņēmuši 2022. gada pirmajā pusgadā dzimušie mazuļi

13. augustā, pasniedzot goda medaļas “Esmu dzimis Siguldas novadā”, Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics sveica 2022. gada pirmajā pusgadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes. Šā gada pirmajā pusgadā godināti 112 jaundzimušie.

Populārākie vārdi Siguldas novadā pirmajā pusgadā dzimušajiem puisīšiem ir Augusts, Olivers un Renārs, bet meitenītēm – Amēlija, Alise, Anete, Gabriela, Hanna, Marta un Paula. Savukārt interesantākie vārdi: Maido, Lionels, Noels, Tonijs, Annabelle, Aurora, Hēra un Mendija. Saskaņā ar Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļā pieejamiem datiem šogad pirmais bērniņš ienācis 55 ģimenēs, otrais bērniņš dzimis 67 ģimenēs, trešais – 34 ģimenēs, ceturtais – 13 ģimenēs, bet divās ģimenēs mazulis ienācis kā piektais. Turklāt vienā ģimenē pasaulē nācis 9. bērniņš. Pirmajā pusgadā dvīņu pāris piedzimis vienā ģimenē.

“Šis ir jau desmitais gads, kad pasniedzam īpašās goda medaļas un esmu gandarīts, ka mūsu pulks arvien aug, turklāt priecē, ka ģimenes kļūst arvien kuplākas. Medaļa “Esmu dzimis Siguldas novadā” ir kā bērniņa piederības zīme, ka viņš dzimis un viņa saknes ir Siguldas novadā,” pasniedzot goda medaļas, sacīja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Tās ģimenes, kuras pasākuma laikā nevarēja saņemt medaļu “Esmu dzimis Siguldas novadā”, aicinātas līdz 30. septembrim aizpildīt elektronisko pieteikumu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Ja ģimenei nav iespējas iesniegt elektronisko pieteikumu, tā var vērsties Siguldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centros. goda medaļu izsniegšana notiks līdz 30. oktobrim. Medaļas var saņemt tās ģimenes, kurās jaundzimušajam pirmā un vienīgā deklarētā dzīvesvieta līdz jaundzimušo godināšanas pasākumam, kā arī vismaz viena vecāka deklarētā adrese gadu pirms pasākuma ir Siguldas novadā. Plašāka informācija par medaļu saņemšanu pieejama Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļā, zvanot uz tālruņa numuru 67385829.

Nākamā pasākuma norise, kurā tiks godināti 2022. gada otrajā pusgadā dzimušie, paredzēta 2023. gada maijā Siguldas svētku laikā. Pieteikšanās pasākumam un goda medaļai uzsāksies 15. augustā pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, un ilgs līdz 2023. gada 31. janvārim. Ja ģimenei nav iespējas iesniegt elektronisko pieteikumu, tā var vērsties Siguldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centros.

Lai saņemtu fotogrāfijas ģimenes albumam, aicinām sūtīt publiski pieejamās fotogrāfijas ekrānšāviņu uz e-pasta adresi prese@sigulda.lv, un pēc pieprasījuma tiks atlasītas līdzīgas bildes, kuras nebija iespējams publicēt.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi