×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-09-14
Jau šonedēļ norisināsies Siguldas novada Veselības dienas

Sestdien, 17. septembrī, Siguldas novadā norisināsies Veselības diena, bet citi veselību veicinoši pasākumi notiks arī 16. un 18. septembrī. Veselības dienas laikā, uzrādotSiguldas novada iedzīvotāja ID karti, būs iespēja saņemt ārstu bezmaksas konsultācijas, veikt veselības pārbaudi, piedalīties lekcijās, kā arī aktīvi un sportiski pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Tāpat 17. septembrī ikviens ir aicināts piedalīties akcijā “Apbrauc apkārt Siguldas novadam” un, izmantojot velotrenažierus, kuri būs pieejami dažādās vietās, kopīgi krāt kilometrus.

Jau piektdien, 16. septembrī, plkst. 18.00 Siguldas Valsts ģimnāzijā norisināsies pirmā lekcija un diskusija “Integrāls skatījums uz cilvēka labsajūtu jeb kā izmantot visu sevī ielikto potenciālu, lai nodzīvotu labāko savas dzīves versiju?”, ko vadīs teologs, mācītājs ar ilgstošu pastorālo pieredzi un kontemplācijas skolotājs Indulis Paičs.

Siguldā:

Sestdien, 17. septembrī, no plkst. 10.00 līdz 14.00 pie Siguldas Sporta centra, Asins donoru specializētais autobusā, būs iespēja ziedot asinis. Tāpat Siguldas Sporta centrā bez maksas varēs noteikt hemoglobīna, cukura, holesterīna līmeni asinīs un citus eksprestestus. Iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 26495508, nepieciešama šādām pārbaudēm: kāju vēnu skrīnings, pēdu datordiagnostika, ādas dermaskopija, neirologa konsultācija un endokrinologa konsultācija. Bez iepriekšēja pieraksta: acu spiediena mērījumi, cukura līmeņa, holesterīna, hemoglobīna noteikšana, pulsa oksimetra mērījums, asinsspiediena mērījums, ķermeņa masas indeksa noteikšana, krūšu pārbaude, HIV, B/C hepatītu testi. Sestdien no plkst. 10.00 līdz 16.00 pie Siguldas Sporta centra, kultūras centra “Siguldas devons”, kā arī Jāņa tirgū ikviens interesents varēs piedalīties akcijā “Apbrauc apkārt Siguldas novadam” un, minot velotrenažieri, kopīgi krāt kilometrus. No plkst. 11.00 līdz 13.00 Siguldas Sporta centrā psiholoģiskās sagatavotības treneris un psihologs Kristaps Zvejnieks vadīs lekciju “Spēka treniņš smadzenēm”. No plkst. 14.00 līdz 16.00 Siguldas Sporta centrā kardiologs Roberts Feders vadīs lekciju “Kas var būt nozīmīgāks par sirdi?”.

Allažu pagastā:

Sestdien, 17. septembrī, no plkst. 10.00 Allažu Sporta centrā norisināsies “3:3 basketbola turnīrs” trijās grupās: 15–17 gadus veci puiši, 18 gadus veci puiši un pieaugušie, ģimenes. Pieteikt komandu, norādot grupu, kurā spēlēs, komandas nosaukumu, tālruņa numuru, var, rakstot uz e-pasta adresi allazu.sporta.centrs@sigulda.lv.

Mālpils pagastā:

Mālpils Sporta centrā 17. septembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 būs iespēja bez iepriekšēja pieraksta un bez maksas noteikt hemoglobīna, cukura, holesterīna līmeni asinīs. No plkst. 11.00 līdz 15.30 pie Mālpils Sporta centra, izmantojot velotrenažieri, ikviens varēs piedalīties akcijā “Apbrauc apkārt Siguldas novadam”. No plkst. 13.30 līdz 15.30 Mālpils Sporta centrā fizioterapeite Grēta Frančeska Jermoļenko vadīs lekciju “Fizioterapeita ieteikumi – praktiska nodarbība”. Papildus tam visas dienas garumā ikviens ir aicināts apmeklēt Mālpils Sporta centra peldbaseinu un kopā krāt nopeldētos kilometrus. Lai apmeklētu peldbaseinu un piedalītos šajā aktivitātē, nepieciešams pieteikties, zvanot uz tālruņa numuru 26676121.

Inčukalna pagastā:

Inčukalna Sporta centrā 17. septembrī no plkst. 10.00 līdz 12.00 varēs bez iepriekšējas pieteikšanās un bez maksas noteikt hemoglobīna, cukura, holesterīna līmeni asinīs. No plkst. 10.00 līdz 15.00 Inčukalna Sporta centrā, izmantojot velotrenažieri, ikviens varēs piedalīties akcijā “Apbrauc apkārt Siguldas novadam”. No plkst. 12.00 līdz 16.00 Inčukalna Sporta centrā notiks praktiska un individuāla peldētapmācības nodarbība “Peldi ar bērnu, peldi kā bērns”. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 67957950. Nodarbību vadīs Inčukalna Sporta centra metodiķi. No plkst. 13.00 līdz 15.00 Inčukalna Sporta centrā varēs apmeklēt lekciju “Viss par sirds un asinsvadu veselību. No plkst. 12.00 līdz 15.00 Inčukalna Sporta centra trenažieru zālē trenažieru zāles instruktors Jurijs Masaļskis vadīs praktisko nodarbību “Fizioterapeita ieteikumi, kā sportot veselīgi”. Tās laikā būs iespēja novērtēt savas fiziskās spējas, atrast piemērotus vingrinājumus, kā arī uzzināt, kā sagatavot ķermeni ikdienas dzīvei un sportam. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 67957950.

Krimuldas pagastā:

Krimuldas Sporta centrā 17. septembrī plkst. 9.00 varēs piedalīties vingrošanas nodarbībā ar Lieni Ozoliņu. No plkst. 10.00 līdz 12.00 Krimuldas Sporta centra Trenažieru zālē notiks individuāla treniņkonsultācija. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 26161322 vai klātienē sporta centra kasē, vai rakstot uz e-pasta adresi krimuldassc@sigulda.lv. No plkst. 11.00 līdz 14.00 Krimuldas Sporta centra laukumos risināsies minifutbols (4:4 in-line laukumā) un strītbols (3:3). Turnīrs notiks divās vecuma grupās: vecumā līdz 15 gadiem, 16 gadi un vecāki sportgribētāji. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 26161322 vai klātienē sporta centra kasē, vai rakstot uz e-pasta adresi krimuldassc@sigulda.lvNo plkst. 11.00 līdz 15.00 pie Krimuldas Sporta centra, izmantojot velotrenažieri, ikviens varēs piedalīties akcijā “Apbrauc apkārt Siguldas novadam”. Plkst. 12.00 Krimuldas Mūzikas un mākslas skolas Mācību koncertzālē (1. stāvā) interesenti varēs piedalīties lekcijā “Veselīgs dzīves veids” un Ievas Bērziņas vadībā pārrunāt, kā pilnvērtīgi izmantot iekšējās rezerves. No plkst. 13.00 līdz 15.00 Krimuldas Sporta centrā bez maksas un bez iepriekšējas pieteikšanās varēs noteikt hemoglobīna, cukura, holesterīna līmeni asinīs. Plkst. 15.00 pie Krimuldas Sporta centra notiks mazo riteņbraucēju parāde “Apbrauc apkārt Siguldas novadam”.

Svētdien, 18. septembrī, Siguldas Sporta centrā no plkst. 12.00 norisināsies komandas sporta veidu diena. No plkst. 12.00 plānots badmintons, plkst. 14.00 – basketbols, plkst. 16.00 – volejbols, plkst. 18.00 futbols. Tā būs iespēja satikt sporta entuziastus, kopā spēlēt iemīļoto komandas sporta veidu, un, iespējams, tas būs pirmais solis, lai turpinātu piedalīties sporta veida aktivitātēs arī turpmāk. Komandas sporta veidu dienā piedalīties aicināts ikviens no 18 gadu vecuma. Dalība komandu sporta dienas spēles ir bez maksas.

Veselības dienu programma var tikt precizēta, tajā ir iespējamas izmaiņas. Aicinām sekot līdzi informācijai pašvaldības tīmekļa vietnē, kā arī sociālo tīklu vietnēs.

Daļa aktivitāšu tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi