×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-24
Par sadarbību ar nodibinājumu “Dzīvniekupolicija.lv” dzīvnieku aprūpē

Siguldas novada Pašvaldības policija informē, ka Siguldas novada pašvaldība 2021. gada jūlijā noslēdza līgumu ar nodibinājumu “Dzīvniekupolicija.lv” par klaiņojošu dzīvnieku kontroli un aprūpi Siguldas novada teritorijā.

Lai saņemtu pakalpojumu, fiziska vai juridiska persona informē Siguldas novada Pašvaldības policiju par bezsaimnieka kaķu koloniju un nepieciešamajām darbībām, kas būtu jāveic situācijas stabilizēšanai. Siguldas novada Pašvaldības policija sazinās par bezsaimnieku kaķu izķeršanu ar nodibinājumu “Dzīvniekupolicija.lv”. Piesaistītais apakšuzņēmējs (biedrība “Dzīvnieku pansija “Ulubele””) sazinās ar informācijas iesniedzēju un vienojas par kaķu izķeršanas laiku. Lai kaķu izķeršanas process būtu pēc iespējas rezultatīvāks, vēlama iedzīvotāju sadarbība ar kaķu ķērājiem, it īpaši to iedzīvotāju, kuri baro šos kaķus.

Izķertie bezsaimnieku kaķi, kuri ir veseli, ievērojot humāno pieeju un starptautisko praksi, pēc sterilizācijas un/vai kastrācijas tiek atgriezti savā ierastajā vidē.

Kaķenes sterilizācijā ietilpst: medicīniskā apskate, sterilizācija, iezīmēšana, nogriežot kreisās auss galiņu, uzturēšana klīnikā pēc operācijas vismaz vienu diennakti, vakcinēšana pret trakumsērgu.

Runča kastrācijā ietilpst: medicīniskā apskate, kastrācija, iezīmēšana, nogriežot kreisās auss galiņu, uzturēšana klīnikā pēc operācijas vismaz līdz brīdim, kad pilnībā ir beigusies narkozes iedarbība, vakcinēšana pret trakumsērgu.

Būsim atbildīgi par tiem, kurus esam pieradinājuši, jo bezsaimnieku kaķu tiešām ir daudz – kopš 2021. gada jūlija līdz šim brīdim Siguldas novadā ir noķerti, sterilizēti un/vai kastrēti un ierastajā vidē nogādāti kopumā 83 kaķi. Siguldas novada Pašvaldības policija aicina iedzīvotājus pirms ziņošanas par kaķu izķeršanas nepieciešamību būt vērīgiem un pārliecināties par pazīmēm, kas liecina, ka šie kaķi jau ir piedalījušies kaķu populācijas kontroles “noķer–sterilizē–atlaiž” programmā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi