×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-31
Siguldas 1. pamatskolas pedagogi gūst zināšanas “Erasmus+” kursos

No 9. līdz 15. oktobrim divas Siguldas 1. pamatskolas skolotājas Guntra Purmale un Kristīne Gailīte devās mācību braucienā uz Reikjavīku, Islandē, lai piedalītos Eiropas skolotāju kursos. Brauciens notika Eiropas Savienības finansētā “Erasmus+” projekta “Teātra māksla – izaicinājums vai iespēja 21. gadsimta izglītībā” laikā, kas paredzēts skolotāju tālākizglītībai.

Skolotājas piedalījās “English Matter European CPD” programmas kursos “Strukturēta izglītojoša vizīte Īslandes skolās un apmācību semināros”, sadarbību ar vecākiem un vietējo kopienu, iestādēm, uzņēmumiem apmeklējot Islandes skolas, novērojot mācību procesu un pētot skolu vidi. Tāpat pedagogi piedalījās dažādās praktiskās aktivitātēs apkārtējā vidē, aktualizējot globālo tendenci – klimata pārmaiņas.

Kursos kopumā piedalījās 120 skolotāji no Latvijas, Polijas, Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas, Francijas, Spānijas, Čehijas, Slovākijas, Slovēnijas, Itālijas, Ungārijas un Vācijas, tādējādi dodot iespēju dalībniekiem ne tikai mācīties, bet arī dalīties savstarpējā pieredzē, pastāstot pārējiem par savu valsti, pilsētu un skolu, salīdzinot dažādas izglītības pieejas un veidojot jaunas sadarbības iespējas. Strādājot darba grupās, apkopoti Islandes izglītības sistēmas mērķi un uzdevumi, tās īpatnības un unikalitāte, veikts salīdzinājums, popularizējot Siguldas novada un Latvijas vārdu pasaulē.

Nākotnē plānots jauniegūtās zināšanas un prasmes pielietot skolēnu izglītošanā, organizējot mācību procesu, uzlabojot skolas un apkārtējo vidi. Tāpat tiek plānots dalīties ar kolēģiem iegūtajās zināšanās un pieredzē skolā, organizējot ideju darbnīcu skolas skolotājiem un iespēju robežās šo pieredzi sniedzot pārējiem novada skolotājiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi