×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-11-21
Sigulda uzņems Pasaules kausa posmus un Eiropas čempionātu kamaniņu sportā

Nākamā gada sākumā, no 6. līdz 8. janvārim, Siguldā, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, norisināsies Eberspacher Pasaules kausa 4. posms, kurā plānota arī komandu stafete. Eberspacher Pasaules kausa 5. posms un 54. FIL Eiropas čempionāts, kura norise bija iecerēta Norvēģijā, tiek pārcelta un notiks Siguldā. Plānots, ka sacensības norisināsies no 13. līdz 15. janvārim.

2023. gadā bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” tiks aizvadītas divas sacensību nedēļas, kur, kā sākotnēji plānots, no 6. līdz 8. janvārim norisināsies Eberspacher Pasaules kausa ceturtais posms ar komandu stafeti sadarbībā ar BMW. Uzreiz nākamajā nedēļas nogalē, no 13. līdz 15. janvārim, tiks organizēts ne vien Eberspacher Pasaules kausa piektais posms, bet arī 54. FIL Eiropas čempionāts, kas būs jau sestais Eiropas čempionāts, kas notiks Siguldā.

Eberspacher Pasaules kausa 1. posms no 2. līdz 4. decembrim notiks Austrijā, 2. posms – no 8. līdz 10. decembrim Kanādā, 3. posms – no 15. līdz 17. decembrim Amerikas Savienotajās Valstīs. Pasaules kausa 4. un 5. posms norisināsies Latvijā, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, savukārt 6., 7. un 9. posms – Vācijā, bet 8. posms – Šveicē.

Pasaules kausā un Eiropas čempionātā startēs Latvijas izlase, kurā ir sportisti arī no Siguldas novada, tādēļ aicinām sekot līdzi dalībnieku un valstsvienības startiem un sacensību gaitai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi