×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-11-21
Pirmsskolas izglītības iestādi “Saulīte” turpmāk vadīs Laine Zandovska

21. novembrī Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē “Saulīte” darbu uzsākusi tās vadītāja Laine Zandovska.

Laines Zandovskas līdzšinējā darba pieredze saistīta ar pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem. Viņa strādājusi pirmsskolas izglītības iestādē un sākumskolā par skolotāju. Lainei Zandovskai ir svarīgi iesaistīties procesos un uzņemties atbildību, tāpēc darbojusies arī kā ārpusklases pasākumu koordinatore sākumskolā. Katru septembri sadarbībā ar Siguldas novada Pašvaldības policiju organizējusi Drošības dienu 1. klašu skolēniem un aktīvi piedalījusies iestādes akreditācijas sarunās ar Akreditācijas komisiju.

Jaunā vadītāja uzskata, ka pirmsskolas posms bērnam ir rotaļu un bērnības laiks. Pieredze rāda, ka caur rotaļdarbnīcām bērns sevi iepazīst un apgūst nepieciešamās prasmes, lai gatavotos doties skolas gaitās un pretim savai pieaugušā cilvēka dzīvei. Svarīgi bērnam pirmsskolā nodrošināt drošu un radošu vidi savu spēju apzināšanai un prasmju pilnveidošanai, būtiski lielāku dzīves daļu veltīt rotaļdarbnīcām ārā, dabā, kur bērns var radoši darboties atbilstoši savam darba tempam un interesēm, attīstot sevi kā personību un atbildīgu sabiedrības locekli, apgūstot nepieciešamās prasmes un zināšanas. Bērns jāmotivē pieņemt lēmumus, izprotot atbildību par savu rīcību.

Pretendentu atlase norisinājās trīs kārtās: sākotnēji tika veikts iesūtīto dokumentu un pieteikumu apkopojums, izvērtēta kandidātu atbilstība noteiktajām izglītības un profesionālās kvalifikācijas prasībām. Otrajā kārtā uz darba interviju tika uzaicināti 4 pretendenti, kas pēc dokumentu pārbaudes atbilda izvirzītajām prasībām, savukārt trešajā kārtā, apkopojot rezultātus, izvēlēts piemērotākais kandidāts, kuru virzīt apstiprināšanai pašvaldības domes sēdē.

Ar bērnudārza “Saulīte” jauno vadītāju var sazināties, zvanot uz tālruņa numuru 67976177 vai rakstot uz e-pasta adresi laine.zandovska@sigulda.lv.

Siguldas novada pašvaldība vēl veiksmi un izdošanos jaunajā amatā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi