×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-11-28
Atgādinājums par nepieciešamību reģistrēt decentralizēto kanalizācijas sistēmu

SIA “Saltavots”, kas ir atbildīga par decentralizēto kanalizācijas sistēmu reģistrēšanu un reģistra uzturēšanu par tām decentralizētajām kanalizācijas sistēmām, kas atrodas Siguldas pilsētā, Peltēs, Kalnabeitēs, Ķiparu, Jūdažu, Mores un Allažu ciemā, ir apkopojusi informāciju uz šā gada 1. novembri par tiem nekustamajiem īpašumiem, kuru decentralizētā kanalizācijas sistēma vēl ir jāreģistrē. Saskaņā ar to decentralizētā kanalizācijas sistēma Siguldā ir jāreģistrē vēl 223 nekustamo īpašumu īpašniekiem, Allažos 14, Jūdažos 16 un Morē vienam nekustamā īpašuma īpašniekam.

Lai decentralizēto kanalizācijas sistēmu reģistrētu reģistrā, ir jāiesniedz apliecinājums. Apliecinājuma veidlapa atrodama SIA “Saltavots” tīmekļa vietnes sadaļā “Decentralizētā kanalizācija”. Ierodoties klātienē SIA “Saltavots” Klientu daļā, būs pieejamas jau izdrukātas apliecinājuma veidlapas.

Apliecinājumu var iesniegt:

  • personīgi SIA “Saltavots” Klientu daļā pirmdienās no plkst. 8.00 līdz 2.00 un no plkst. 13.00 līdz 18.00;
  • sūtot to pa pastu, vēstuli adresējot SIA “Saltavots” Lakstīgalas ielā 9B, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150;
  • elektroniski, sūtot uz e-pasta adresi klienti@saltavots.lv;
  • personīgi Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Siguldā, Raiņa ielā 3, tā darba laikā;
  • personīgi Mores pagasta pārvaldē Morē, Siguldas ielā 11, tās darba laikā;
  • personīgi Allažu pagasta pārvaldē Allažos, Birzes ielā 4, tās darba laikā.

Ja decentralizētā kanalizācijas sistēma nav sakārtota atbilstoši normatīvo aktu prasībām un attiecīgajam nekustamajam īpašumam piegulošās ielas vai ceļa robežās ir ierīkota centralizētā kanalizācijas sistēma, decentralizētās kanalizācijas sistēmas īpašnieka pienākums ir ierīkot pieslēgumu centralizētajai kanalizācijas sistēmai līdz 2023. gada 31. decembrim.

No visiem iepriekš minētajiem nekustamajiem īpašumiem pie centralizētajiem kanalizācijas tīkliem ir iespēja pieslēgt 151 nekustamo īpašumu Siguldā un trīs nekustamos īpašumus Allažos. Pārējiem 102 nekustamajiem īpašumiem pagaidām vēl nav radīta šāda iespēja.

Atgādinām, ka asenizācijas pakalpojumus Siguldas novadā var sniegt tie asenizatori, kas ir reģistrējušies asenizatoru reģistrā. Aktuālā informācija par asenizācijas pakalpojumu sniedzējiem atrodama pašvaldības tīmekļa vietnes sadaļā “Noderīgi” – “Asenizācijas pakalpojumu sniedzēji novadā”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi