×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-02
Autotransporta direkcijas tīmekļa vietne sniedz informāciju par atceltajiem reisiem

Autotransporta direkcija ir izstrādājusi risinājumu, kas sniedz iespēju reģionālo autobusu pasažieriem sekot līdzi aktuālajai informācijai par atceltajiem reisiem Autotransporta direkcijas tīmekļa vietnē. Gadījumā, ja attiecīgajā vai nākamajā dienā ir paredzama situācija, ka kāds no plānotajiem reģionālā autobusa maršruta reisiem netiks izpildīts, pārvadātāja, kas sniedz attiecīgo pakalpojumu, pienākums būs nekavējoties šo informāciju ievadīt sistēmā, atspoguļojot to Autotransporta direkcijas tīmekļa vietnē. Tādējādi klienti varēs vienuviet sekot līdzi operatīvajām izmaiņām reģionālo autobusu maršrutu tīklā un nepieciešamības gadījumā pārplānot nepieciešamos braucienus.

Informatīvā izvēlnes poga “Atceltie reisi” tīmekļa vietnē www.atd.lv būs aktīva, kad pārvadātājs būs sistēmā ievadījis informāciju par atceltajiem reisiem attiecīgajā vai nākamajā dienā. Atverot izvēlni, pasažieriem būs redzama tabula, kurā būs norādīts atceltā maršruta numurs, reisa nosaukums, laiks, pārvadātājs, kā arī iemesls, kādēļ reiss tiek atcelts. Nākotnē plānots minēto risinājumu papildināt ar iespēju pasažieriem pieteikties jaunumu par atceltajiem reisiem saņemšanai automātiskā režīmā.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi