×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-08
Sumināti Siguldas novada pāri, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus

7. decembrī Sigulda Jaunās pils Svētku zālē Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa un Dzimtsarakstu nodaļas darbinieki sveica tos novada pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus un 2022. gadā atzīmēja Zelta kāzu jubileju.

Pasākumā tika godināti pieci Siguldas novada pāri, kuri savas laulības reģistrējuši 1972. gadā un pieteicās svinīgā pasākuma apmeklējumam: Marija un Jānis Spiridoviči, Ranta un Leons Kalniņi, Ņina un Jāzeps Springoviči, Vaļa un Ilmārs Ābelīši, Jevgēnija un Vladislavs Komarovi.

Zelta kāzu pasākumā pāriem tika pasniegta atjaunota laulības apliecība, Latvijas Bankas izdotā sudraba monēta “Sigulda” un dekoratīvs šķīvis, kas nes preču zīmes “Radīts S!guldā” apliecinājumu. Pasākumu ar muzikālu sveicienu papildināja dziedātājs Andris Ērglis.

Tos pārus, kuri 2023. gadā atzīmē Zelta kāzas, aicinām līdz 2023. gada 1. novembrim pieteikties svinīgā pasākuma apmeklējumam Siguldas Jaunās pils Svētku zālē, rakstot uz e-pasta adresi dzimts@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 62203487.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi