×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-23
Siguldas novada izcilniekiem dāvina braucienu ar vučko

Noslēdzoties mācību gadam, šogad Siguldas novada pašvaldība turpināja pirms vairāk nekā desmit gadiem aizsākto tradīciju un sadarbībā ar bobsleja un kamaniņu trasi “Sigulda” novada skolu audzēkņiem ar izcilām sekmēm sniedza aizraujošu dāvanu – braucienu ar vučko. Šogad šādu iespēju saņēma 55 Siguldas novada skolu audzēkņi, kuru sekmes pirmajā mācību pusgadā ir izcilas un kuri ir aktīvi iesaistījušies ārpusklases pasākumos vai piedalījušies olimpiādēs un konkursos.

Ar vučko no Laurenču sākumskolas brauca septiņi izcilnieki – Emīlija Lediņa (4.c klase), Grēta Korsika Pusbarniece (4.c klase), Raimonds Mariss Everss (4.b klase), Elza Pastare (5.c klase), Rēzija Krauze (6.a klase), Elīza Markvarte (6.a klase) un Jēkabs Kurmelis (6.c klase), savukārt no Mores pamatskolas – trīs izglītojamie, kuru vidējais vērtējums pārsniedz 8 balles, – Elīza Unigunda Tormane (9. klase), Ričards Zavadskis (7. klase) un Rauls Skaliņš (8. klase). Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolu pārstāvēja divi skolēni – Artūrs Miķelsons (5. klase) un Anete Rehtšprehere (7. klase), Allažu pamatskolu trīs jaunieši – Dārta Tauriņa (5. klase), Andris Aizsilnieks (6. klase) un Rūta Sedleniece (9. klase). Savukārt no Siguldas 1. pamatskolas braucienu saņēma septiņi audzēkņi – Herta Butkus (4. klase), Talisa Kotkova (5. klase), Ance Pakalne (6. klase), Marta Stīpniece (7. klase), Kristians Komurņickis (8. klase), Evita Mārtinsone (9. klase) un Šarlote Jurjāne (9. klase) un no Inčukalna pamatskolas trīs izglītojamie – Tomass Čeksters (5.a klase), Paula Mālniece (6.a klase) un Roberts Siņicins (6.b klase).

No Mālpils vidusskolas iespēju nobraukt ar vučko saņēma pieci audzēkņi – Paula Olimpija Garā (9. klase), Ingars Jēkabsons (11. klase), Elizabete Ģērmane (11. klase), Elva Mūrāne (11. klase) un Kitija Stanke (12. klase), no Krimuldas vidusskolas šo dāvanu saņēma septiņi skolēni – Sandija Tīna Liepiņa (9.b klase), Laura Adriana Olekša (9.b klase), Zane Krasovska (9.b klase), Žanete Lūse (9.b klase), Eduards Ančevskis, (10. klase), Undīne Cine (10. klase) un Marta Siliņa (12. klase). Savukārt no Siguldas Valsts ģimnāzijas izcilnieku vučko braucienā piedalījās astoņi izglītojamie – Elza Grudule (12.a klase), Rinalds Kigitovičs (12.a klase), Betija Vildiņa (12.c klase), Dārta Auziņa (12.c klase), Otto Cillinbergs (12.b klase), Pauls Oliņš (12.b klase), Evelīna Tīna Circene (12.d klase), kā arī Adele Ķiploka (12.d klase). No Siguldas pilsētas vidusskolas braucienā piedalījās desmit izcilnieki – Ronalds Birkmanis (8.a klase), Eva Drozdova (8.a klase), Markuss Līcis (8.a klase), Gabriela Jēkabsone (8.d klase), Keita Pavloviča (8.d klase), Līga Matisone (10.a klase), Toms Veļičko (10.a klase), Mareks Markevičs (10.a klase), Sintija Nežborte (10.b klase) un Alise Vidiņa (10.b klase).

Lepojamies ar ikvienu skolēnu un vēlam, lai 2. semestra beigās katram izdodas uzrādīt arvien labākus rezultātus kā mācībās, tā ārpusklases aktivitātēs!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi