×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-03
Sākusies reģistrēšanās jaundzimušo medaļas saņemšanai 2023. gada 1. pusgadā dzimušajiem

Līdz 31. jūlijam elektroniski portālā e.sigulda.lv var pieteikties jaundzimušo godināšanas pasākumam “Esmu dzimis Siguldas novadā”, kurā īpašās goda medaļas tiks pasniegtas Siguldas novadā deklarētajām ģimenēm, kurās mazuļi piedzimuši no 2023. gada 1. janvāra līdz 30. jūnijam. Plānots, ka “Esmu dzimis Siguldas novadā” godināšanas pasākums norisināsies augustā, uz kuru ģimenes saņems ielūgumus.

Medaļu “Esmu dzimis Siguldas novadā” var saņemt jaundzimušie, kuru pirmā deklarētā dzīvesvieta līdz pasākuma norises dienai ir Siguldas novadā, kā arī vismaz vienam no vecākiem deklarētā dzīvesvietas adrese ir Siguldas novadā ne mazāk kā vienu gadu pirms pasākuma norises dienas.

Lai pieteiktos pasākumam, kādam no vecākiem nepieciešams autorizēties ar internetbankas datiem vai e-parakstu Siguldas novada pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv līdz 31. jūlijam un aizpildīt pieteikuma anketu. Ģimenes, kuras pieteiksies pasākumam, aptuveni divas nedēļas pirms pasākuma uz norādīto e-pasta adresi saņems ielūgumu par pasākuma norisi, vietu un laiku. Savukārt tās ģimenes, kuras neatbildīs pasākuma nolikumā noteiktajai kārtībai, piecu darbdienu laikā pēc reģistrācijas perioda noslēguma saņems atteikuma vēstuli uz e-pasta adresi, kura tiks norādīta, aizpildot elektronisko pieteikumu.

Ģimenes, kurām nav iespēju pieteikumu aizpildīt elektroniski, aicinātas to aizpildīt klātienē Siguldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centros.

Papildu informācija par pasākumu pieejama Dzimtsarakstu nodaļā, zvanot uz tālruņa numuru 66924791 vai rakstot uz e-pasta adresi dzimts@sigulda.lv vai anda.gailite@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi