×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-05
Noslēgušies Inčukalna vecās pasta ēkas telpu atjaunošanas darbi

Pēc atjaunošanas darbiem Inčukalna vecās pasta ēkas Siguldas novada pašvaldībai piederošajā telpu grupā atradīsies Inčukalna Kopienas centrs, kurā darbosies Inčukalna Mākslas un mūzikas skolas divas klases. Paredzēts, ka ēkā notiks Inčukalna Tautas nama dziedošo kolektīvu nodarbības. Telpās plānots izvietot stāstu krātuvi, vietu mazās formas izstādēm, kultūras un izglītojošiem pasākumiem, kā arī dažādu sabiedrisko organizāciju aktivitātēm. Atjaunoto kopienas centru administrēs kopā ar Inčukalna Tautas namu.

Būvdarbu laikā, kas notikuši 2022. gada nogalē, Inčukalna vecās pasta ēkas telpās veikti to atjaunošanas remontdarbi ar iekšējo inženierkomunikāciju izbūvi. 2023. gada pavasarī, pēc atbilstošas projekta dokumentācijas izstrādes, ēka tiks pieslēgta kopējiem ārējiem ūdensapgādes un kanalizācijas inženiertīkliem, kas nodrošinās telpu pilnvērtīgu izmantošanu paredzētajiem mērķiem.

Minētajās telpās veikta grīdas pamatnes un seguma atjaunošana, izbūvēta jauna iekšējā elektroapgādes sistēma, jauns apgaismojums, kā arī, atjaunotas sienu konstrukcijas un to apdare. Telpu grupā izbūvēta autonoma iekšējā granulu apkures sistēma ar grīdu apsildi. Kā vēstures liecinieki Inčukalna vecās pasta ēkas telpās attīrīta un saglabāta sen mūrēta māla podiņu krāsns un šūnakmens apšuvuma sienu apdares fragmenti.

Telpu grupas atjaunošanas darbu izmaksas ir 95 000 eiro (bez PVN). Plānotās ārējās komunikācijas izmaksas līdz 65 000 eiro (bez PVN).

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi