×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-09
Ar izciliem rezultātiem Siguldā aizvadīts Eberspacher Pasaules kausa 4. posms

No 7. līdz 8. janvārim Siguldā, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, norisinājās Eberspacher Pasaules kausa 4. posms. Tajā piedalījās vairāki Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases kamaniņu braucēji, kuru vidū arī trīs Siguldas novada sportisti. Sacensībās valsts vienības izlase uzrādīja augstus rezultātus, izcīnīja medaļas un sniedza pozitīvas emocijas ikvienam, kas sportistus atbalstīja gan klātienē, gan tiešsaistē. Klātienē atbalstīt sportistus varēs arī šajā nedēļas nogalē.

Sestdien, 7. janvārī, Pasaules kausa 4. posms iesākās ar sieviešu sacensībām, kurās piedalījās visas Latvijas sportistes: Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa un Kendija Aparjode. 27 dalībnieču konkurencē latvietes ierindojās labāko septītniekā. Savukārt siguldiete Elīna Ieva Vītola mājas trasē veica teicamus braucienus un izcīnīja sudraba godalgu. Novadniece Sigita Bērziņa ierindojās 5. vietā, bet Kendijai Aparjodei divu braucienu summā gūta 7. vieta.

Pirmā sacensību diena noslēdzās ar vīriešu un sieviešu divvietīgo ekipāžu sacensībām. Vīriešu duetu konkurencē Latviju pārstāvēja Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts. Savukārt sieviešu divvietīgo ekipāžu konkurencē startēja Anda Upīte/Sanija Ozoliņa. Divas Latvijas ekipāžas – Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Anda Upīte/Sanija Ozoliņa – izcīnīja uzvaru un zelta godalgas, vienlaikus uzstādot jaunus trases rekordus.

Svētdien, 8. janvārī, Eberspacher Pasaules kausa otrā sacensību diena iesākās ar vīriešu startiem, kur Latviju pārstāvēja divi sportisti: novadnieks Gints Bērziņš un Kristers Aparjods. 30 sportistu lielā konkurencē latvieši ierindojās labāko septītniekā.

Pirmajā braucienā ar 20. starta numuru trasē devās Kristers Aparjods, kurš veica lielisku braucienu un uzstādīja jaunu trases rekordu – 47,615 sekundes, pārliecinoši izvirzoties līdera pozīcijā. Otrajā braucienā Kristers veica vēl vienu lielisku braucienu un par 0,002 sekundēm laboja pirmajā braucienā uzstādīto trases rekordu, izcīnot uzvaru ceturtajā Pasaules kausa posmā. Savukārt Gintam Bērziņam ne visai veiksmīgi izdevās 14. virāžas izeja, kas lika koriģēt kamanas trajektoriju, pieliekot kājas pie ledus, līdz ar to finišā sportistam izdevās uzrādīt desmito labāko laiku. Otrajā braucienā jaunais sportists finišēja ar sesto labāko laiku un divu braucienu summā izcīnīja 7. vietu.

Otrā sacensību diena noslēdzās ar komandu stafeti, kurā Latviju pārstāvēja siguldiete Elīna Ieva Vītola, Kristers Aparjods un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme. Veicot izcilus braucienus, valsts vienība Eberspacher Pasaules kausa 4. ceturto posmu noslēdza ar vēl vienu zelta medaļu.

Lepojamies ar panākumiem un vēlam sasniegumus arī turpmāk!

Šajā nedēļas nogalē, no 14. līdz 15. janvārim, sacensības Siguldā turpināsies ar Eberspacher Pasaules kausa 5. posmu un komandu stafeti sadarbībā ar BMW, kā arī 54. FIL Eiropas čempionātu. 14. janvārī uzstāsies dīdžejs Maija Rozīte, bet 15. janvārī skatītājus priecēs grupa “Citi zēni”. Aicinām atbalstīt sportistus klātienē! Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Informācija par stāvvietām pieejama šeit. Sacensību programma skatāma šeit.

 

Foto: FIL/ Mareks Gaļinovskis
 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi