×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-09
Jaunieši aicināti pievienoties “Latvijas mazpulku” interešu klubam

Siguldas novada Jaunrades centra jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” aicina jauniešus pievienoties Latvijas mazpulku (“4H club”) interešu klubam. Pirmā tikšanās notiks 16. janvārī plkst. 16.00 Siguldas novada Jaunrades centrā (Raiņa iela 3). Pieteikties aicināti jaunieši no 10 gadu vecuma (interešu klubu vadīs Arnita Čoiča).

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Gunitu Strazdiņu, zvanot uz tālruņa numuru 25611040 vai rakstot e-pasta adresi gunita.strazdina@sigulda.lv.

“Latvijas mazpulki” ir spēcīgākā un lielākā jauniešu nevalstiskā organizācija Latvijā, kurā darbojas jau 1500 biedru, kuri ar neformālās izglītības metodēm attīsta sevī mērķtiecīgumu, zināšanas par uzņēmējdarbību, ievieš un īsteno videi draudzīgu saimniekošanu, pilnveidojot savas līderības prasmes. Šī ir starptautiska bērnu un jauniešu organizācija, kas plaši pazīstama kā “4H club”, apvienojot jauniešus no dažādām valstīm.

Latvijas un pasaules mazpulku mērķis ir stiprināt bērnos un jauniešos vērtības: ass prāts – domāt, analizēt, izdarīt secinājumus; stipra veselība – rūpēties par savu un apkārtējo veselību; čaklas rokas – iesaistīties un darīt, paveikt; laba sirds – cienīt, just empātiju un apgūt sirds gudrību.

Bērni un jaunieši “Latvijas mazpulkos” veido interešu klubu, kurā apgūst praktiskas iemaņas projektu darba veikšanā no idejas līdz tā aizstāvēšanai projektu forumos, izzina dažādus sev interesējošus jautājumus, mācās izprast demokrātiju, pilsonisko līdzdalību, pilnveido savus hobijus, audzē, rada, ražo un praktizē iemaņas darba tirgū.

“Latvijas mazpulki” ir satikšanās jauniešiem, kuri vēlas darīt, stiprināt sevi, sabiedrību un līdzdarboties dažādās jauniešu iniciatīvās un projektos.

 

Informāciju sagatavoja:
jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” vadītāja
Gunita Strazdiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi