×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-10
Novada skolēniem mācību gada 1. semestrī augsti sasniegumi olimpiādēs

Siguldas novada mācību iestāžu audzēkņi arī šī mācību gada 1. semestrī uzrādīt augstus rezultātus dažādu mācību priekšmetu olimpiādēs. Daudzi izglītojamiem novadu pārstāvēs arī valsts olimpiādēs.

Novadu posma bioloģijas olimpiādē 9. klašu grupā 1. vietu guva Siguldas 1. pamatskolas audzēkne Evita Mārtinsone, 2. vietā Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkne Aleksandrija Sofija Bogdanova un Siguldas pilsētas vidusskolas skolēns Nils Abersons, uzrādot augstus rezultātus, saņēma iespēju novadu pārstāvēt valsts olimpiādē. 3. vietā Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkne Katrīna Raumane, bet atzinību saņēma Krimuldas vidusskolas audzēkne Laura Adriana Olekša.

Bioloģijas olimpiādē 10. klašu grupā 1. vieta gūta Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēnam Lukasam Pušņinam, 2. vieta – Gatim Zlojam, Lizetei Jenertei un Jēkabam Vallim. 11. klašu grupā bioloģijas olimpiādē 1. vietu izcīnīja un uzaicinājumu uz valsts olimpiādi saņēma Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēknis Uldis Andrejs Kurpnieks, 2. vietā ierindojās Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēns Uģis Začests, bet 3. vietā – Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkne Annija Paula Meņģele. 12. klašu grupā bioloģijas olimpiādē uzvaras laurus plūca un iespēju piedalīties valsts olimpiādē saņēma Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkne Marta Kazāka, 2. vietā – Aleksandra Brīvule, 3. vietā – Dārta Auziņa, abas jaunietes no Siguldas Valsts ģimnāzijas.

Filozofijas novada olimpiādē 1. vieta Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēknei Evelīnai Jurjānei, 2. vieta Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēknei Annai Ozoliņai. Abas meitenes uzaicinātas piedalīties valsts olimpiādē.

Par novadu posma angļu valodas olimpiādes 10.–12. klašu grupas laureātiem, kuri uzaicināti arī uz valsts posmu, kļuva Gatis Zlojs un Uģis Začests no Siguldas Valsts ģimnāzijas. Vēl šajā grupā 1. vietā ierindojās Rinalds Kigitovičs, 2. vietā – Rovena Rūta Ose, 3. vietā – Laura Cakule, savukārt atzinību saņēma Jānis Pipars. Visi audzēkņi no Siguldas Valsts ģimnāzijas. 11. klases skolēnam Kristeram Muskaram gūta 2. vieta, 3. vieta – 12. klases audzēknei Malvīnei Melānijai Bērziņai, bet atzinība – 11. klases pārstāvim Anrijam Dambim. Visi trīs jaunieši no Siguldas pilsētas vidusskolas.

Vēstures olimpiādē 9. klašu grupā 1. vieta Livetai Birzgalei no Siguldas Valsts ģimnāzijas un Evitai Mārtinsonei no Siguldas 1. pamatskolas, 2. vieta Annai Reizniecei un Rūtai Bērziņai no Siguldas Valsts ģimnāzijai, 3. vieta Ievai Sofijai Bundziņai no Siguldas Valsts ģimnāzijai un Arvitai Tuņķelei no Siguldas 1. pamatskolas. Visi šīs grupas laureāti saņēmuši uzaicinājumu uz valsts posms. 10. klašu grupā 1. vietā Gatis Zlojs, 2. vietā Elza Sīle un 3. vietā Sindija Santa Zauere, visi trīs jaunieši no Siguldas Valsts ģimnāzijas. Šajā grupā atzinību saņēma Madara Avotiņa un Anna Sproģe no Siguldas Valsts ģimnāzijai. Aicinājumu piedalīties valsts olimpiādē un 1. vietu 11. klašu grupā saņēma Uģis Začests no Siguldas Valsts ģimnāzijas. Savukārt novada vēstures olimpiādē 12. klašu grupā 1. vietu un uzaicinājumu piedalīties valsts posmā saņēma Siguldas pilsētas vidusskolas 12. klases audzēknis Dzintars Seņičevs, 2. vieta Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēnam Marisam Priekulim un saņemts uzaicinājums uz valsts posmu.

Lepojamies ar skolēnu sasniegumiem! Paldies skolotājiem par ieguldīto darbu un atbalstu audzēkņu sagatavošanā veiksmīgam startam olimpiādēs un konkursos!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi