×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-13
Novadniekiem teicami panākumi deju sacensībās

Pēc divu gadu pārtraukuma Latvijas Sporta deju federācija uz apbalvošanu aicināja labākos sporta deju pārus. Uz šo svinīgo pasākumu devās arī divi sporta deju kluba “Zīle” deju pāri.

Bērnu grupas dejotāji Sendijs un Elvita pagājušā gadā piedalījās “Bērni I E4 Latvijas Kausa” izcīņas posmu sacensībās un vāca ieskaites punktus. Neatlaidība un cīņas spars vainagojās ar panākumiem – Latvijas Kausa kopvērtējumā pāris izcīnīja augsto 2. vietu.

“Bērni E6 Latvijas Kausa” izcīņas sacensībās Bērni I grupas pāris Sendijs ar Elvitu un Bērni II grupas pāris Roberts ar Emīliju ieguva vienādu punktu skaitu un kopvērtējumā dala 8. un 9. vietu.

Sveicam abus pārus un pedagogus ar lieliskiem rezultātiem Latvijas mērogā! Veiksmi un izturību nākamajos startos!

Klubs mazos dejotājus pulcina Siguldas pagasta Kultūras namā. Ja ir vēlme pamēģināt, iespēja sazināties ar kluba vadītāju Ivetu Zīli, zvanot uz tālruņa numuru 29265335.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi